duminică, 23 ianuarie 2011

Cei cinci ingeri ai celor cinci continente 5


Dr. Samuel Doctorian 16 august 1998 pe insula Patmos

Apoi ingerul a continuat:"Ceea ce vezi si auzi spune neamurilor si popoarelor." Deci ceea ce am primit nu pot pastra pentru mine, fie ca vor primi, fie ca nu vor primi, trebuie sa spunem  aceste lucruri oamenilor.

Al cincelea inger - America
Apoi am vazut pe al cincelea inger zburand peste America de Nord si de Sud, de la Polul Nord pana spre Argetintina, de pe coasta de est pana in California. Am vazut in mana lui un potir. Ingerul mi-a spus ca va varsa peste continentul acesta judecatile care erau in potirl lui. Apoi l-am auzit spunand: "Nu mai exista neprihanire, nu mai exista sfintenie, peste tot este idolatrie, materealism, betie, legaturile pamantului sunt peste tot. Peste tot se varsa sange nevinovat, milioane de prunci sunt ucisi inainte de a se fi nascut. Familiile sunt rupte. Oh! Generatie preacurva! Sodoma di Gomora! Ati ajuns ca aceia din zilele lui Noe. O multime de predicatori si profeti mincinosi care refuza dragostea mea. Multi dintre ei au o forma de evlavie dar ii tagaduieste puterea.

Cand I-am auzit pe inger spunand aceste lucruri, l-am rugat: "Oare nu mai poti zabovi o vreme? Mai da o sansa pentru pocainta."

Ingerul mi-a zis: "De multe ori a iertat Dumnezeu si de multe ori le-a vorbit, dar ei nu L-au ascultat, rabdarea Sa a ajuns la capat, acum a sosit vremea. Au iubit banii si placerile mai mult decat pe Domnul." L-am vazut pe inger cum incepe sa verse potirul si numa ce am vazut cum aisberguri uriase au pornit sa se topeasca. Ca urmare in Canada si America de Nord am vazut inundatii, raurile revarsandu-se peste maluri si distrugeri pretutindeni.. Am auzit piata lumii trosnind in urma unui mare cutremur si zgarie- norii din New- York-ului prabusindu-se. Au murit mii. Am vazut vapoare scufundandu-se. Am auzit explozii in toata partea de nord a tarii. L-am vazut apoi pe inger varsand din potir asupra Mexicului si am vazut cele doua oceane, Antlanticul si Pacificul cum se unesc inecand iscatul. Omare parte a nordului Braziliei a foet acoperita de ape. Amazonul s-a transformat intr-o mare uriasa, padurile au fost inundate si distruse de cutremure de pamant. Pe masura ce ingerul isi varsa potirul asupra statelor Chile si Argentina au venit distrugeri  cum n-au mai fost vreodata. Intreaga lume era zguduita. Ingerul a spus: "Toate acestea se vor intampla in scurta vreme."

Eu am zis: "Oare nu poti zabovi? Nu varsa aceste urgii peste tot pamantul." Si deodata am vazut pe cei cinci ingeri in jurul globului ridicand mainile catre cer si zicand: "Toata slava sa fie a Dumnezeului cerului si pamantului." Acum a sosit vremea si El il va proslavi pe Fiul Sau. Pamantul va fi ars si distrus. Toate lucrurile vor trece, dar va veni un cer nou si un pamant nou. Dumnezeu va distruge lucrurile celui rau pentru totdeauna. Imi voi arata puterea in faptul ca imi voi priteja copii in mijlocul pedepsei si distrugerii. Fi gata pentru ziua aceea pentru ca ziua Domnului a venit.

Camera mea era plina de lumina de la stralucirea ingerilor. apoi deodata ei s-au inaltat la cer. Cand mi-am ridicat privirea am vazut pe cei cinci ingeri mergand in cinci directi diferite. Stiu ca ei au inceput sa-si faca lucrarea. Mai mult de un ceas nu m-am putut misca. Eram treaz , tremurand din cand in cand. Am zis: "Doamne, sa plec oare acum din Patmos?" El a zis: "Nu, te-am adus aici cu un scop."


PS Despre autor
Rev. Samuel Doctorian este armean.
Atunci cand si-a predat viata Domnul Isus avea 9 ani. A studiat la colegiul Hurlet Nazarene din Glasgow, iar dupa terminare a fost ordinat in 1951. In octombrie 1952 a fost chemat de Domnul sa porneasca o lucrare de evanghelizare in Orientul Mijlociu.
Sfarsit

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

HTML