duminică, 23 ianuarie 2011

Cei cinci ingeri ai celor cinci continente 4


Dr. Samuel Doctorian 16 august 1998 pe insula Patmos

Apoi ingerul a continuat:"Ceea ce vezi si auzi spune neamurilor si popoarelor." Deci ceea ce am primit nu pot pastra pentru mine, fie ca vor primi, fie ca nu vor primi, trebuie sa spunem  aceste lucruri oamenilor.

Al patrulea inger - Africa
Acum vom merge in Africa.
L-am vazut pe cel de-al patrulea inger cu aripi, zburand deasupra Africii si am putut sa vad din Capetown, aflat in sudul continentului, pana in nord la Cairo. Am vazut toate tarile, mai mult de cincizeci. Ingerul Africii avea in mana o sabie uriasa si bine ascutita. Deodata l-am auzit zicand: "A fost varsat sange nevinovat. Intre popoare sunt certuri si neintelegeri. Generatii intregi sunt departe de Domnul. S-au macelarit unii pe altii, mii de oameni. Voi porunci ca soarele sa dogoreasca si sa parjoleasca in unele locuri. Marile, raurile vor seca si milioane de oameni vor pieri de foame. In alte parti vor fi inundatii; temeliile vor fi clatinate. Sabia Mea va judeca pe cei nelegiuiti si pe cei setosi de sange. Vor fi atat de multe cutremure de pamant incat raurile vor curge in toate directile pe continent, inundand o multime de sate." Am vazut apoi Nilul, zeul Egiptului, secand. Pe toata suprafata Egiptului erau pesti in putrefactie si un miros greu se ridica spre cer, dar o mare parte din centrul Africii va fi acoperita de ape. Milioane vor muri. "Doamne, am zis, nu ai decat astfel de vesti proaste? Nu va fi decat distrugere? Nu exista nicio veste buna?" Domnul mi-a spus: "A venit ziua cea din urma; ziua Judecatii este aici. Dragostea mea a fost refuzata iar acum a venit sfarsitul, dar am sa rasplatesc pe toti cei credinciosi de pe continentul African. Ii voi binecuvanta din abundenta."
....va urma ...

PS Despre autor
Rev. Samuel Doctorian este armean.
Atunci cand si-a predat viata Domnul Isus avea 9 ani. A studiat la colegiul Hurlet Nazarene din Glasgow, iar dupa terminare a fost ordinat in 1951. In octombrie 1952 a fost chemat de Domnul sa porneasca o lucrare de evanghelizare in Orientul Mijlociu.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

HTML