sâmbătă, 22 ianuarie 2011

Cei cinci ingeri ai celor cinci continente 2


Dr. Samuel Doctorian 16 august 1998 pe insula Patmos

Apoi ingerului a continuat:"Ceea ce vezi si auzi spune nemurilor si popoarelor."Deci ceea ce am primit nu pot pastra pentru mine, fie ca vor primi , fie ca nu vor primi, trebuie sa spunem aceste lucruri oamenilor.

Primul inger- Asia
Primul inger a spus: "Am un mesaj pentru toata Asia." - Cand a rostit aceste cuvinte in doar cateva clipite am vazut toata China, India si tarile Asiei, ca Vietnamul, Laosul, desi nu vizitarem niciodata acele tari. Am vazut Insulile filipine, Japonia, Singapore, Malaezia, Indonezia. Apoi ingerul mi-a aratat Guineea, Irian-Jaxasi pana jos in Australia si Noua Zeelanda.

"Sunt ingerul Asiei: -a zis el. In mana lui am vazut o trambita mare pe care el urma sa o sune peste intrega Asie. Milioane de oameni vor auzi glasul de tunet al Domnului. Apoi ingerul a spus: "Vor urma dezastre, foamete si multi vor muri de foame. Vanturi puternice vor sufla peste continent asa cum nu s-a mai intamplat niciodata. Omare parte a continentului va fi zguduita si distrusa. Vor fi cutremure de pamant in toata Asia si marea va acoperi uscatul."

Am vazut aceste lucruri in ziua de 20 iunie, iar astazi este 16 august, doar cateva zile dupa vedenia pe care am avut-o, cand am auzit vestea ca valurile marii au maturat careva sate  in Guineea. Mii de vieti au fost in mare pericol. Lucrurile acestea s-au intamo=plat doar cu cateva saptamani in urma si ingerul mi-a ca astfel de lucruri se vor intampla in intreaga Asie. "Uscatul se va prabusi in mare". L-am auzit pe inger spunand: "O parte din continentul Australian va fi zguduit de cutremure, continentul se va rupe si o parte din el va fi inghitit de valuri." Lucru acesta a fost cutremurator si ma gandeam daca ceea ce aud este adevarat, dar ingerul a continuat: "Milioane vor muri in China si India, natiunile se vor ridica unele imporiva altora, fratii unii impotriva altira, asiatici se vor lupta unii impotriva altora. Se vor folosi arme nucleare, ucigand milioane. De doua ori s-a auzit cuvanrul: "CATASTROFA! CATASTROFA!" apoi ingerul a spus: "Criza financiara din Asia va zgudui lumea."

In timp ce ingerul vorbea eu tremuram din tot trupul. El m-a privit, a zambit si mi-a spus: "In mijlocul acestei catastrofe va avea loc cea mai mare trezire spirituala - legaturile robirii vor fi rupte, zidurile vor fi daramate si peste tot in Asia,  in China si in India, oamenii se vor intoarce la Cristos, si  in Australia vor fi mari treziri spirituale." L-am auzit pe inger spunand: "Este ultimul seceris." Apoi ca si cum ar fi vorbit Domnul Isus Insasi, a zis: "Imi voi pregati Biserica pentru venirea lui Cristos a doua oara." M-am bucurat de o astfel de veste buna venita dupa mesajul judecatii. In tot timpul  acesta cei cinci ingeri erau in camera mea si le puteam simti prezenta, un sintamant extraordinar.
.... va urma .....

PS Despre autor
Rev. Samuel Doctorian este armean.
Atunci cand si-a predat viata Domnul Isus avea 9 ani. A studiat la colegiul Hurlet Nazarene din Glasgow, iar dupa terminare a fost ordinat in 1951. In octombrie 1952 a fost chemat de Domnul sa porneasca o lucrare de evanghelizare in Orientul Mijlociu.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

HTML