sâmbătă, 22 ianuarie 2011

Cei cinci ingeri ai celor cinci continente 1


Dr. Samuel Doctorian 16 august 1998 pe insula Patmos

Ma aflam deja de cateva saptamani pe insula Patmos singur. Venisem aici ca sa ma rog si sa-L caut pe Dumnezeu. Am gasit o capela mica - Capela Sfantului Nicolae - care nu prea este vizitata de oameni. Am intrat in ea ca sa imi vars inima inaintea Domnului. Am gasit apoi o stanca pe coasta dealului unde obisnuiam sa merg su sa ma rog, cititnd si meditand la Cuvantul Domnului. Am mancat foarte putin in  acele zile. De cateva ori am vizitat pestera unde Sfantul Apostol Ioan a primit marea Apocalipsa.

In ziua de 20 iunie la 3:50 dimineata, aici in Patmos, camera mea s-a umplut deodata  de lumuina, desi in jurul camerei nu exizta nici un fel de lumini. Casa se afla la capatul drumului, singura, langa o manastire. Cand m-am trezit de-a binelea am vazut cinci ingeri deosebit de frumosi. Le-am vazut fetele, ca niste fete de om desavarsite in frumusete si pline de lumina.. Le-am vazut ochii, parul si mainile. La dreapta mea erau doi ingeri si cand am privit mai bine am vazut alti trei  cu aripi. Ei aveau robe albe deosebit de frumoase care ajungeau pana la podea. Infatisarea lor nu poate fi descrisa in cuvinte. M-am intrebat de ce o fi venit la mine acesti cinci ingeri, dar tremuram din toate incheieturile. Am vrut sa tip dar nu am putut.

Tocmai inainte de a zari pe cei cinci ingeri, in duhul meu ma vazusem in mijlocul unei multimi unde predicam in limba emgleza.La stanga mea era un interpret cu parul inchis si cu o haina gri, dar nu imi aduc aminte in ce limba talmacea cuvintele mele. Profeteam acest mesaj:
"Biserica Mea, predici dragostea si inveti despre ea, dar trebuie s-o si practici, trebuie sa areti dragoste. Exista o profunda nevoie de unitate in Trup. Aveti intre voi multe partide. Duhul Meu nu va lucra acolo unde nu exista unitate. Exista multa carnalitate, multa fire in Biserica Mea; prea multa necuratie in Biserica Mea. Eu doresc sa vad un popor sfant. Am murit ca sa fiti sfinti!"
In timp ce profeteam in duhul, tremuram tot. Ochii mei erau deschisi si ma vedeam predicand unei multimi si deodata, in timp ce profeteam, au aparut acesti ingeri puternici. M-am retras da la amvon si am simtit ca ma prabusesc. Acum sunt treaz de-a binelea cu toate ca acestea se  intampla parac in duhul.

Apoi deodata primul dintre ingeri, unul dintre cei aflati la dreapta mea, a zis: :Suntem cei cinci ingeri ai celor cinci continente. Ne aflam aici ca sa-ti aducem mesajul cu privire la cele cinci continente ale lumii." In clipa in care am auzit aceste cuvinte, am auzit de asemenea multimile, pe care le si vedeam, strigand:"Ohhh.... ohhh". Cred ca multimile au vazut si ele pe cei cinci ingeri. Domnul mi-a aratat ca in zilele ce stau in fata noastra, in multe parti ale lumii, Dumnezeu urmeaza sa se releveze pe sine prin ingerii slugitori. lucrul acesta se va intampla public, se va intampla in biserici, mii de oameni vor vedea pe ingeri in acelasi timp. Ei vor sluji Truului lui Cristos in aceste zile din urma. Apoi ingerul a continuat:"Ceea ce vezi si auzi spune neamurilor si popoarelor." Deci ceea ce am primit nu pot pastra pentru mine, fie ca vor primi, fie ca nu vor primi, trebuie sa spunem  aceste lucruri oamenilor.
.... va urma .......

Die fünf Engel der fünf Kontinente- surs 

PS Despre autor

Rev. Samuel Doctorian este armean.
Atunci cand si-a predat viata Domnul Isus avea 9 ani. A studiat la colegiul Hurlet Nazarene din Glasgow, iar dupa terminare a fost ordinat in 1951. In octombrie 1952 a fost chemat de Domnul sa porneasca o lucrare de evanghelizare in Orientul Mijlociu.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

HTML