sâmbătă, 22 ianuarie 2011

Cei cinci ingeri ai celor cinci continente 3


Dr. Samuel Doctorian 16 august 1998 pe insula Patmos

Apoi ingerul a continuat:"Ceea ce vezi si auzi spune neamurilor si popoarelor." Deci ceea ce am primit nu pot pastra pentru mine, fie ca vor primi, fie ca nu vor primi, trebuie sa spunem  aceste lucruri oamenilor.

Al doilea inger
Am vazut ca al doilea inger avea un toiag in mana si a zis: "A venit vremea secerisului in Israel si in toate tarile pana in Iran." Am vazut toate acele tari intr-o clipita. "Toata Turcia si toate acele tari ale caror nume este greu de pronuntat, car eM-au refuzat si Mi-au refuzat mesajul de dragoste se vor ura intre ele si se vor omora unele pe altele." Am vazut Iranul, Persia, Armenia, Azerbaigianul, toata Giargia, Irakul, Siria, Libanul, Iordania, Israelul si toata Asia Mica pline de sange. IN toate aceste tari am vazut sange si foc. In multe din aceste tari s-au folosit arme nucleare. Fumul se ridica de pretutindeni, o distrugere fulgeratoare, oameni distrugandu-se uni pe alti.

Am auzit aceste cuvinte: "Israele, ah Izraele, a venit marea judecata. Ingerul  a zis:"Alesii. Biserica, ramasita va fi curatita. Duhul lui Dumnezeu ii va pregati pe copii lui Dumnezeu."  Am vazut flacari ridicandu-se catre cer. Ingerul a zis iar:"Aceasta este judecata finala, Biserica Mea va fi curatita, protejata si gata pentru ziua cea din urma. Oamenii vor muri de sete, apa va fi greu de gasit in tot Orientul Mijlociu. Raurile se vor usca si oameni din aceste tari se vor lupta pentru apa." Apoi ingerul mi-a aratat ca Statele Unite se vor frange in bucati din pricina crizei din Orientul Mijlociu. Natiunile unite nu vor mai exista iar ingerul cu secera sa va aduna granele.

Ingerul al treilea- Europa
Unul dintre ingerii cu aripi mi-a aratat Europa de la un capat la altul, din nord pana in Spania si portugalia. In mana ingerul avea o balanta si in timp ce zbura peste Europa, l-am auzit spunand: "Sunt mahnit. Nelegiuire, necuratie, lipsa de evlavie in toata Europa. Pacatul s-a ridicat pana la cer. Duhul Sfant este mahnit." Am vazut raurile Europei revarsandu-se peste maluri si acoperind milioane de case, care inecate.

Dupa ce am vazut aceste lucruri, in saptamanile urmatoare am citit stirule. Cehoslovacia a cunoscut cele mai mari inundatii pe care le cunoscusera vreodata. Am auzit de asemenea ca marele rau din China sta sa se verse si mii de case sunt distruse de inundatii. Toate aceste stiri le-am auzit dupa ce am avut viziunea in care ingerul imi spunea ce o sa se intample.

Deodata am auzit si am vazut cutremure de pamant in toata Europa. "Tari care nu cunoscusera cutremurile de pamant vor fi zguduite." a zis ingerul. Si in duhul meu am vazut prabusinduse turnul Eiffel din Paris. O mare parte din Germania este distrusa; in marea Metropola a Londrei disrrugeri pretutindeni; inundatii in toata Scandinavia. M-am uitat spre sud si am vazut Spania si Portugalia trecand prin vremuri de foamete si mari nenorociri, multi vor muri de foame in aceste tari.

Am fost cutremurat la vederea acestor lucruri si am zis:"Doamne, ce se va intampla cu copii Tai?" Atunci ingerul mi-a spus: "Eu ii voi pregati si ei vor astepta aratarea Domnului dar multi vor striga la Mine, in acele zile si Eu ii voi mantui. Voi face mari minuni pentru ei si le voi arata puterea Mea." Deci in mijlocul nenorocirii se va arata si harul Domnului si asta m-a bucurat nespus de mult. Domnul ii va ocroti pe copii Sai.
.... va urma ....


PS Despre autor
Rev. Samuel Doctorian este armean.
Atunci cand si-a predat viata Domnul Isus avea 9 ani. A studiat la colegiul Hurlet Nazarene din Glasgow, iar dupa terminare a fost ordinat in 1951. In octombrie 1952 a fost chemat de Domnul sa porneasca o lucrare de evanghelizare in Orientul Mijlociu.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

HTML