joi, 13 ianuarie 2011

Am intalnit un OM



Sunt oameni care doar intind mana spre cer si rugamintea le este ascultata. Ati intalnit astfel de oameni? Eu da, este asa placut sa stai in prejma lor, daca le-ai cauta bataile inimii ai simti in ele zbuciumul cerului. Simti in jurul lor o mireasma de flori, de pace. Acestia sunt oameni devotati in totalitate lui Dumnezeu; acesti oameni calca in picioare principii omenesti dar promoveaza stiinta lui Dumnezeu; acesti oameni renunta la propia-i cunostinta pentru a o inlocui cu cea dumnezeiasca.
Mai sant si alt gen de oameni privilegiati intalniti de mine. Acestia sunt niste crestini autentici, plini de darul Duhullui lui Dumnezeu. Au puterea de a vindeca suflete deznadajduite, de a drege inima zdrobita. OK veti spune ca Dumnezeu face asta, da, exact, dar Dumnezeu se foloseste de oameni care se lasa modelati si formati de El.
Un asemenea om am intalnit recent, un pastor care nu tine seama de limita imprejmuirii turmei sale ci ia aminte la tot ce se numeste "oaie ". Un om pe care Dumnezeu l-a folosit la legarea ranilor mele sufletesti, a inimii mele zdrobite.Nu a privit la originea oii, la multimea scaietilor care au ajuns pana in carne, nu, ci cu dragoste si de multe ori "fara anestezie"(cum ii place sa spuna) i-a smuls unu cate unu cu rabdare, cu dragoste. Si-a folosit intelepciunea impletita cu dragoste si rabdare atingand uneori pragul cel mai de jos al umilintei pentru a lua leacul alinator necesar ranilor mele. De prea multe ori nu i-am inteles intentia si azi ma rusinez si-i cer iertare. N-am sa dau nume ca sa nu-si piarda rasplata, dar ii multumesc.
Dumnezeu fie slavit in toate acestea si binecuvantat fie supusul Lui credincios!
Asemenea oameni poarta leacul alinator in vorbire, in privire si porneste dintr-o inima curata prin dragoste si cu multa rabdare.
Am reusit sa va fac gelosi?
Eu as vrea sa fiu un astfel de om, un om de care Dumnezeu sa se foloseasca de

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

HTML