sâmbătă, 8 ianuarie 2011

Nu norul este vesnic .... ci Soarele

A fost odata o dimineata ca aceasta cu toata frumusetea sau dezamagirea ei. Era dimineata in care ucenicii se gandeau ca au pierdut totul si asteptau dezamagiti incuiati intr-o odaie, de frica iudeilor. Asa este si pentru uni aceasta dimineata, cred ca totul a fost si ca nu va mai fi, nu-i asa prietene drag? Dar sa-ti povestesc mai departe ce s-a intamplat in acea dimineata. Se aud batai in usa, speriati si sovaielnici se apropie de usa si dupa ce le  raspunde o voce cunoscuta deschid, celor ce le aduce marea veste:"Isus e viu!" Speranta a inceput sa-si faca din nou loc in inima lor; deci nu era totul pierdut. Isus a inviat!

Aceasta ti se va intampla si tie si mie in cursul acestei zile, vom vedea ca Isus este viu, ca El nu ne-a parasit. Isus traieste in cerurile prea inalte la dreapta lui Dumnezeu, dar si in inima noastra, daca-I facem loc. Orice problema ne copleseste acum va fi data la o parte, trebuie doar sa-i acordam toata increderea noastra.

Bucurati-va si iar zic bucurati-va!

Rugati-va si iar zic rugati-va!

Laudati-L si iar zic laudati-L!

Bucurati-va, nu avem motive sa fim tristi cand Tatal nostru ne-a lasat atatea promisiuni in Cuvantul Sau.

   Intariti-va si imbarbatati-va! Nu va temeti si nu va inspaimantati de nimic caci Domnul Dumnezeu va merge El insasi cu voi, nu va va parasi si nu va va lasa.

2 comentarii:

  1. Nu norul este vesnic ci Soarele-i acel ce invinge si ramane
    Puternic Dumnezeu

    RăspundețiȘtergere
  2. Multumesc, chiar m-am trezit cu fata la cearceaf si aveam nevoie de acest mesaj

    RăspundețiȘtergere

HTML