luni, 27 decembrie 2010

Porţile ei nu se vor închide ziua, fiindcă în ea nu va mai fi noapte.



V-ati intrebat vreo data cum va fi in viata de apoi?
Eu ma intreb adesea si vad o cetate minunata cu strazi de aur curat si lumina ei  ca o piatră prea scumpă, ca o piatră de iaspis, străvezie ca si cristalul.Este înconjurată cu un zid mare şi înalt. Are douăsprezece porţi, şi la porţi, doisprezece îngeri. Şi pe ele sunt scrise  numele celor douăsprezece seminţii ale fiilor lui Israel.  Zidul cetăţii are douăsprezece temelii, şi pe ele sunt cele douăsprezece nume ale celor doisprezece apostoli ai Mielului. Zidul cetatii este zidit de iaspis, şi cetatea de aur curat, ca sticla curată. Iar temeliile zidului cetăţii sunt  împodobite cu pietre scumpe de tot felul:
cea dintâi temelie era de iaspis;
a doua, de safir;
a treia de halchedon;
a patra, de smarald;
a cincea de sardonix:
a şasea, de sardiu;
a şaptea, de hrisolit;
a opta, de beril;
 a noua, de topaz;
a zecea, de hrisopraz;
a unsprezecea, de iacint;
a douăsprezecea, de ametist.
Cele douăsprezece porţi sunt douăsprezece mărgăritare. Fiecare poartă este dintr-un singur mărgăritar. Uliţa cetăţii, asa cum v-am spus este de aur curat, ca sticla străvezie.  Cetatea nu va avea nici un templu pentru ca insasi  Domnul Dumnezeu, Cel Atotputernic şi Mielul, sunt Templul ei. Deasemene n-are trebuinţă nici de soare, nici de lună, ca s-o lumineze; căci o luminează slava lui Dumnezeu, şi făclia ei este Mielul.
Apoi mai vad  un râu cu apa vieţii, limpede ca si cristalul, care curge prin cetate si din care orice insetat poate să bea fără plată din izvorul apei vieţii. , care iese din scaunul de domnie al lui Dumnezeu şi al Mielului.  În mijlocul pieţii cetăţii, şi pe cele două maluri ale râului, este pomul vieţii, rodind douăsprezece feluri de rod, şi dând rod în fiecare lună; şi frunzele pomului slujesc la vindecare.  Nu va mai fi nimic vrednic de blestem acolo. Scaunul de domnie al lui Dumnezeu şi al Mielului vor fi în ea. Atunci ii voi vedea faţa Lui, şi Numele Lui va fi scris pe frunţea mea  si-i voi cadea la picioarele-i sfinte si Il voi intreba, ce a gasit la mine de m-a ales din mii de oameni?! Il voi intreba cum de am ajuns acolo?!  El imi  va şterge orice lacrimă din ochii si moartea nu va mai fi. Nu va mai fi nici tânguire, nici ţipăt, nici durere, pentru că lucrurile dintâi au trecut si totul va fi facut nou.
Asta-i cetatea la care visez si care cred ca o voi dobandio prin Harul Lui Dumnezeu!!!
.
Acolo nu va mai fi noapte. Şi nu vor mai avea trebuinţă nici de lampă, nici de lumina soarelui, pentru că Domnul Dumnezeu îi va lumina. Şi vor împărăţi în vecii vecilor. 

Vino Doamne Isuse!!!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

HTML