luni, 27 decembrie 2010

O noua zi, o noua saptamana, un sfarsit de an


Ferice de omul care nu se duce la sfatul celor răi, nu se opreşte pe calea celor păcătoşi, şi nu se aşează pe scaunul celor batjocoritori! Psalmii 1:1  
Am inceput aceasta saptamana si zi cam slab, dar n-am sa dispretuiesc inceputurile slabe pentru ca fiecare zi reprezinta un nou inceput, o noua mica viata. Multi s-au luptat pentru a trai pana in acest moment, pana in aceasta zi. Aceasta zi ne da ocazii pentru  a invata ceva nou; exista lucruri care ni se intampla o data in viata, si depinde de noi daca vom profita sau nu. Un lucru care deasemenea se poate sa se intamle o data in viata  este auzirea  chemarii la mantuirea sufletului, astazi o ai in fata, nu o rata.
Daca viata ta inca nu a fost pusa in pericol si inca nu te-ai gandit unde vei ajunge dupa moarte, aceasta zi noua, inceput de saptamana si sfarsit de an, te imbie sa meditezi, sa te intrebi daca merita sa-ti pregatesti si sufletul pentru bucurie, sarbatoare, nu numai trupul. Mediteaza la lucrurile care s-au parandat in viata ta in acest an si intreaba-te cat ai facut pentru suflet?
Multi ar vrea sa aiba oportunitatea ta de a mai face ceva, dar din nefericire pentru ei acel timp a expirat, s-a scurs, momentul este al tau si numai al tau, nu rata aceasta ocazie.
"Astăzi, dacă auziţi glasul Lui, nu vă împietriţi inimile ...."

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

HTML