miercuri, 8 decembrie 2010

“Cea mai buna leguma e porcul?”

Porcul hraneste foarte multi oameni.
Porcul este destept, are simturi ascutite si este foarte adaptabil, atat la mediul de viata cat si la modul de alimentatie.
Daca n-ar fi existat, el porcul, cum ne-am numi noi soti???
Vegetarienii si sursele lor de energie Texte interesanteLa romani este specific de Craciun sa se taie porcul, obicei as spune eu nu prea sanatos. Preparatele din carne de porc, gustose ce-i drept, sunt insa destul de nocive pentru organism. Ele cresc riscul cancerului in special de colon, stomac si cel pulmonar (specialistii au demonstrat ca riscul de cancer creste cu fiecare preparat de porc consumat). Mai mult, carnea de porc este foarte bogata in grasimi, colesterol, agravand hipertensiunea arteriala, ateroscleroza ( boala cu risc pentru infarct miocardic si accident vascular cerebral) si orice boala cardio- vasculara. Tot carnea de porc poate fi infectata cu Trichinella spirales (trichineloza), parazitoza care poate produce efecte grave in organismul uman.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

HTML