marți, 30 noiembrie 2010

Ce se va intampla in anul 2012 ?





Oamenii de stinta sunt ingrijorati in legatura cu coliziunile mai multor gauri negre in jurul anului 2012.Gaurile negre se formeaza in urma exploziei unei stele, numita supernova, din ea nu poate scapa nimic, nici macar lumina, care este absorbita complet si va ramane acolo la infinit, de aici si numele de “gaura neagra”. Dar este discutabil pentruca nu ne putem apropia de gaurile negre, asa ca ele exista doar in teorie.

Omul de ştiinţă Vladimir Kuzneţov, din Rusia, a afirmat că umanitatea nu are de ce să se teamă, deoarece aşa-zisul sfârşit al lumii nu va veni în următorii trei ani, aşa cum s-a tot anunţat în ultima vreme. El spune ca soarele nu reprezinta un pericol major si ca activitatea soarelui nu va fi practic vizibila in urmatori trei ani, iar după ultimele cercetări a descoperit că în ciclul de 200 de ani activitatea solară a crescut, iar acum se aşteaptă să scadă, “ba chiar se aşteaptă la o răcire a astrului”. Pe cand NASA a anunţat în urmă cu ceva vreme că Soarele se va trezi după o perioadă lungă de hibernare şi va provoca furtuni magnetice foarte puternice, chiar devastatoare, în următorii trei ani.

Sabrina Sforza Galitzia, cercetător în cadrul arhivelor secrete ale Vaticanului a declarat: "Dacă ştii să analizezi semnele astrale, zodiacale, mesajele biblice şi informaţiile oferite de Platon şi Aristotel, poţi prezice cu exactitate Sfârşitul Lumii"


Daca despre sfarsitul lumii am aflat pentru ca scrie in Biblie, logic ar fi sa cautam raspuns tot acolo, nu?
Dar pentru ca oamenilor le este greu sa creada in Dumnezeu, le este mai "usor" sa scormoneasca galaxiile dupa un raspuns, provocand panica si haos in lume. Daca citim Biblia, vedem ca Dumnezeu -Fiul, Domnul Isus, ne previne cu privire la sfarsitul acestei lumi si ne descrie anumite detalii dupa care sa ne ghidam dar nu sa ne panicheze ci sa stim cum sa intampinam acele vremuri ca sa nu suferim. Cateva trimiteri unde putem gasi aceste sfaturi. Matei 24; Marcu 13; Luca 21.
Biblia are foarte multe lucruri de spus în ceea ce priveşte sfârşitul lumii.

Nimeni nu stie exact nici ziua, nici ceasul.
Si spre argumentare iata cativa ani celebri de sfarsit al lumii: 500, 1000, 1900, 2000, 2060…care s-a dovedit a fi falsuri si in care multi si-au dat viata de groaza venirii lor.


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

HTML