luni, 21 februarie 2011

Meditatii zilnice

.. va binecuvanta pe cei ce se tem de Domnul, pe cei mici si pe cei mari. Ps.115:13


Iata un cuvant binevoitor pentru aceea care sant intr-o stare smierita si trec prin greutati. Dumnezeul nostru priveste cu bunatate pe aceia care au devenit mici, cu putina trecere(influienta) si n-au talent. El se ocupa de cele mai mici lucruri ale Creatiunii Sale. Se ocupa si de vrabii. Nimic nu este prea mic pentru El caci se foloseste de agenti neinsemnati, in ochii nostri, pentru implinirea planurilor Sale. Deci cel mai slab dintre noi sa ceara binecuvantarea Sa si va vedea ca starea sa oricat de neinsemnata ar fi este luminata de fericire.

Printre cei ce se tem de Domnul se afla si cei mici si cei mari, uni sunt prunci, altii uriasi, dar toti sunt binecuvantati. O credinta mica este binecuvantata; o nadejde sovaitoare este binecuvantata; orice har dat prin Duhul Sfant poarta in el o binecuvantare. Mai mult, Domnul Isus a rascumparat pe cei mici in ochii lumii si pe cei mari cu acelasi sange pretios, si El a spus ca va paste si mieluseii ca si oile. Nici o mama nu-si dispretuieste copilul pentru ca este mic; din contra cu cat este mai slab, pipernicit, cu atat ii arata mai multa atentie.

Daca la Domnul se gaseste o preferinta, apoi El claseaza pe oameni de la "mici la mari" si nu de la "mari la mici".

C.H.Spurgeon

joi, 17 februarie 2011

Cats Comments For Hi5  Însuşi Domnul păcii să vă dea totdeauna pacea în orice fel. Domnul să fie cu voi cu toţi!  

... un gand ...

imagine



Lacrima
Sti ce face Domnul nostru cu lacrimile noastre?
Le aduna in burduful Lui si cand isi ating greutatea - asta vreau sa cred eu - le transforma in perle pe care le aseaza la cununa care ne va fi pusa pe cap in aceea zi mareata.
Fiecare lacrima se transforma intr-o floricica deosebita care rasare pe campul cerului. Nu e minunat?
Asa precum perla se formeaza prin durerea scoici, tot asa si perla sufletului straluceste in urma lacrimilor.
Varsam lacrimi de durere, de fericire, de frustrare, de ciuda, de emotii, sunt multe sentimente care ne fac sa plangem, dar orice fel de lacrima aduce usurare, lacrimile incalzesc si purifica cugetul si in chip miraculos instaureaza pacea si armonia in suflet.
Ferice de cei ce plang!
Cand le simti ca ti se prelind fierbinti pe obraz, sti ca esti lutul maleabil ce accepta mana calda si modelatoare a Olarului.

Dumnezeu poate sa va intareasca

 http://stiricrestine.ro/wp-content/uploads/2010/12/tehran-azaadi-square.jpg

.... voi dar, întăriţi-vă, şi nu lăsaţi să vă slăbească mâinile, căci faptele voastre vor avea o răsplată."
Dumnezeu facuse lucruri mari pentru regele Asa si poporul sau Iuda si totusi poporul ramasese foarte slab; pasi lor erau nesiguri in caile Domnului si inimile lor foarte neicrezatoare. Ei aveau nevoie sa stie ca Cel Vesnic va fi cu ei, atata timp cat si ei vor fi cu El; iar daca ei L-ar fi parasit si El i-ar fi parasit. Aveau sa scoata invatatura de la vecinii lor, Israel, vazand urmarile triste ale razvratirii lor si felul cum Dumnezeu isi revarsa harul indata ce aratau pocainta. Planul lui Dumnezeu era sa ii intareasca in calea Sa si in neprihanire. Tot asa trebuie sa fie si pentru noi. Lui Dumnezeu i se cuvine sa-L slujim cu toata puterea de care suntem in stare. El este vrednic de tot efortul nostru. Am avea cea mai buna rasplata in lucru pentru numele Lui, daca am lucra cu hotarare si ravna. Osteneala noastra in Domnul nu este zadarnica, stim acest lucru. Nu vom avea nicio rasplata daca lucram in chip usuratic; dar daca punem toata inima pentru lucrarea Lui, o vom vedea inflorind. ...... Acest verset mi-a fost dat intr-o zi de furtuna astfel ca am fost silit sa garabesc mersul vaporului pentru a ajunge sigur in port, cu o incarcatura de sfinte binecuvantari.
C.H.Spurgeon

miercuri, 16 februarie 2011

"RIDI CHE TI PASSA"

Prieteni am o surpriza pentru toti fanii tine sa faca acelasi lucru afecţiunea dumneavoastră am reuşit să obţină un acord doar pentru tine. Detalii oferta: OFERTA "zambet se va trece" Daca doriti sa petreceti o vacanta sau doar un weekend de relaxare şi bunăstare, Relais Parco Fiorito, este răspunsul la toate nevoile dumneavoastra.

http://www.facebook.com/pages/Relais-Parco-Fiorito/170468538761?v=wall
 Oferta cadou Numai pentru fanii de "zambet se va trece" aproape de 50% reducere Vă oferim un cadou foarte special cu o vacanta sau doar un weekend de relaxare şi bunăstare, Relais Parco Fiorito, este răspunsul la toate nevoile tale.

Numai şi numai pentru voi, care sunt fani ai "Laugh-l va trece:
- 2 nopti in camera dubla - mic dejun bufet - 1 cină gastronomice (cu excepţia băuturilor) - Acces la Spa, cu o baie turcească cameră emoţionale şi liniştită sau să Limonaia, o piscină încălzită cu jacuzzi şi pierde greutate. Pentru ea:
- 1 Masaj aloe vera naturala pentru El: - 1 Bodyscrub Masaj,
Pret Pachetul Total: 314.00 €. Preţul este pe doi oameni inclusive pentru 2 nopti de toate serviciile de mai sus şi impozite. Şi dacă doriţi, oferim gama noastră cu un supliment de 30,00 euro pe noapte. Extra noapte în cameră dublă € 119.00, € 149.00 în Suite! Pune-te in mainile noastre si nu veti regreta .. Faceţi clic pe link-ul pentru a vedea structura

http://www.facebook.com/pages/Relais-Parco-Fiorito/170468538761?v=wall

OFERTA valabile pentru perioada din ianuarie până în iunie 2011

Pentru a rezerva Relais Parco Fiorito - City Piazzano 33 alineatul (Cortona lateral) - 06069 Tuoro sul Trasimeno (PG) - 39075825340 Tel / Fax 39075826816 -

Relais Parco Fiorito Casă fermecătoare cu ferma ecologică

Locul potrivit pentru a vă bucura de viaţă în pace şi confort în. Locul potrivit pentru a gusta cele mai bune că viaţa ne oferă în pace şi confort ".

marți, 15 februarie 2011

Puteam sa fim noi

Ce suntem noi pe pamantul acesta? Viata noastra-i cat un lat de palma si nu stim ce va aduce ziua de maine! Caci ce este viata noastra? Nu suntem decat un abur care se arata putintel si apoi piere.
Suntem doar o nota in simfonoa lumii, o scanteie care zboara, zilele ne sunt numarate si infasurate pe dejetul lui Dumnezeu. Suntem doar o suflare, o umbra care trece. Caci orice faptura este ca iarba si toata slava ei, ca floarea ierbii. Iarba se usuca si floarea cade jos, dar mai greu este atunci cand este retezata, taiata de Stapan fara sa primim nici o explicatie. Dar cine suntem noi, lutul, ca sa intrebam olarul: "De ce ne-ai facit asa?"

Alexandra si Daniel si-au sfarsit alergarea, firul de pe degetul lui Dumnezeu s-a terminat, ei au ajuns in sfarsit acasa. Durerea mare este pentru cei ramasi dar Domnul ii va mangaia si nu va trece mult si se vor intalni din nou.Le uram drum bun si le spunem :"La revedere"
Ne vom vedea în minunata primăvară,
Ne vom vedea în veşnicii cu toţii iară,
Ne vom vedea la malurile de smarald.
 Ne vom vedea în ţara dincolo de soare,
Ne vom vedea pe-a veşniciilor splendoare,
Ne vom vedea sus în palatul de rubin.
Ne vom vedea acolo unde nu-i durere;
Ne vom vedea în ţara dincolo de stele,Ne vom vedea în dimineaţa fără nor.
"Mai bine te duci într-o casă de jale decât să te duci într-o casă de petrecere; căci acolo îţi aduci aminte de sfârşitul oricărui om, şi cine trăieşte, îşi pune la inimă lucrul acesta."

Know Your Enemy (Jesuits and the Vatican)

Acest video este auto-explicativ. Mai multe persoane şi mai multe se trezesc la putere plenară a iezuiţilor peste America şi, astfel, lumea. Societatea lui Isus / Horus lui Satana este cauza a doua mare în realizarea consumarea Prince of Mystery Darkness "a fărădelegii.  Acest joc sfârşitul heruvim căzut este papa finala de la Roma, ucis şi înviat din morţi să fie Antihristul / guvernământ Man-Fiara lumea din capital sale religioase în Ierusalim sale politice şi / capital comercial în Babilon reconstruit.

Scrisoare neexpediata

Am indraznit sa va scriu si sper sa nu va suparati, a fost ceva spontan :) nu premeditat. Stiti ca sanatatea m-a tinut departe de Adunare, dar nu numai. De la plecarea lui Mihaela, care a fost un soc pentru mine(nu numai pt mine) am simtit ca ceva nu merge, ca  ceva  ma impiedica sa inteleg anumite aspecte, atunci am profitat de sederea mea acasa si prin studiu impletit cu post si rugaciune am inceput sa inteleg ce nu merge bine.
As vrea sa intelegeti ca nu ma refer la o persoana anume ci in asmblu.
 Adunarea noastra merge la extreme; intr-o parte, pe traditie si cealalta parte pe carismatic, trebuie sa recunoastem ca sunt periculoase ambele.
Mai este ceva, prea vrem sa personalizam credinta, cultul nostru si asta duce la carismatica, poate daca am lasa lucrurile in seama lui Dumnezeu, acceptand voia Lui oricare ar fi, am fi mai aproape de adevar

luni, 14 februarie 2011

Dumnezeu a văzut că lumina era bună; şi Dumnezeu a despărţit lumina de întuneric.

Festivalul Luminii va lumina Dealul CetatuiaOdinioară eraţi întuneric; dar acum sunteţi lumină în Domnul. Umblaţi deci ca nişte copii ai luminii.

Dar toate aceste lucruri, când sunt osândite de lumină, sunt date la iveală; pentru că ceea ce scoate totul la iveală, este lumina.De aceea zice: "Deşteaptă-te tu, care dormi, scoală-te din morţi, şi Hristos te va lumina."
Lumina .... lumina este foarte importanta si este locasul lui Dumnezeu, Dumnezeu este Lumina.Dar dacă umblăm în lumină, după cum El însuşi este în lumină, avem părtăşie unii cu alţii; şi sângele lui Isus Hristos, Fiul Lui, ne curăţă de orice păcat. Daca umblam in lumina, iubim, iertam, suntem plini de bunatate, rabdatori, facatori de bine, avem bucurie, suntem credinciosi ....Dar aceasta lumina trebuie sa arda neincetat; căci cei ce au fost luminaţi odată, şi au gustat darul ceresc, şi s-au făcut părtaşi Duhului Sfânt, şi au gustat Cuvântul cel bun al lui Dumnezeu şi puterile veacului viitor -şi care totuşi au căzut, este cu neputinţă să fie înnoiţi iarăşi, şi aduşi la pocăinţă, fiindcă ei răstignesc din nou pentru ei, pe Fiul lui Dumnezeu, şi-L dau să fie batjocorit.  

Aduceţi-vă aminte de zilele de la început, când, după ce aţi fost luminaţi, aţi dus o mare luptă de suferinţe:  pe de o parte, eraţi puşi ca privelişte în mijlocul ocărilor şi necazurilor, şi pe de alta, v-aţi făcut părtaşi cu aceia care aveau aceeaşi soartă ca voi.

Mai luminati un pic pentru ca acolo, ACASA, nu va mai fi noapte. Şi nu vom mai avea trebuinţă nici de lampă, nici de lumina soarelui, pentru că Domnul Dumnezeu ne va lumina si vom împărăţi în vecii vecilor.  AMIN

duminică, 13 februarie 2011

De ce Facebook si Biserivca pot fi triste?

russell d. moore
Am fost avertizat că social media ne poate distrage atenţia, scurta se întinde atenţia noastră, ne deconectaţi de la relaţiile din viaţa reală. Acum, un nou studiu sugereaza ca te-ar putea fi, de asemenea, facandu-ne mizerabil. Bănuiesc că e ceva la aceasta, şi nu este vorba doar despre Facebook. Este vorba despre bisericile noastre.
 revista Slate citează o lucrare într-o revistă de psihologie socială, care a început cu o observaţie cu privire la modul în care elevii colegiu simtit mai abătut după logarea pe Facebook. Nu a fost ceva întristător despre "parcurgerea fotografiilor altora" atractiv, BIOS-ul realizat, şi statutul chipper actualizări
"Starea de spirit studenţilor" s-au întunecat, deoarece ei au crezut toată lumea a fost mai fericit decât sunt.
 Jurnalist Libby Copeland speculează că te-ar putea "avea o putere speciala pentru a ne face mai trist şi mai singur." Cum poate fi aceasta, totusi, atunci cand te este, în general, ei bine, fericit, plin cu feţe zâmbitoare şi familiile frumos? Ei bine, asta e doar punctul de
Prin prezentarea celor mai plin de duh, versiunile vesel, bullet-a arătat din viaţa oamenilor, invitându-şi comparaţii constantă în care avem tendinţa să ne vedem ca învinşi, te pare să exploateze un călcâi al lui Ahile "al naturii umane "Copeland scrie. "Şi femeile-un buchet special nefericit de la sfârşitul lui-poate fi deosebit de vulnerabile la a ţine pasul cu ceea ce ei îşi imaginează este fericirea Joneses."
 Da, Copeland scrie, te poate copiii cronica drăguţ, şi momente cald, dar că nu este niciodată întreg, sau chiar cele mai multe, de povestea vieţii cuiva. "Tearful cade şi accese de furie sunt rareori înregistrate, nici nu se intinde de pur minte-suflare", scrie ea.

Acum, într-un sens, vreau să spun, care într-adevăr îi pasă de Facebook. Dacă sunteţi care au absorbit în compararea voi la alţii în acest fel, închide ecranul computerului şi de dezintoxicare de la lumina albastra. Dar, mi se pare, fenomen foarte aceeaşi este prezent în stranele bisericilor noastre creştine
cele mai multe nostru "de succes" pastori şi liderii bisericii ştiu cum să zâmbet larg. Unele dintre ele sunt sufla-uscate şi manşetă legate; unele dintre ele sunt grunged si Scruffy. Dar ei sunt aici, să ne "incantati" despre "ceea ce face Dumnezeu în biserica noastră."
Cantecele noastre cult sunt de obicei celebrative, atât în conţinut liric şi expresie muzicală. În ultima generaţie, un cântec trist despre răstignire a fost pepped cu un cor jingly-sondare, "A fost acolo prin credinţă am primit vederea mea, şi acum eu sunt fericit toată ziua!"
Aceasta nu este doar o problema mai mare generaţie de trezire spirituală, fie. Chiar şi cei melodii contemporane omniprezente cult care vin direct din Psalmi tind să se concentreze pe psalmi de ascensiune sau psalmi de exuberanta bucurie nu, psalmi de plânge (şi cu siguranţă nu psalmi, blestem!).
 Putem cânta cu uşurinţă cu proorocul Ieremia, "mare este adevărul Tău" (Lam. 3:23). Dar cine poate imagina cântând, în biserică, cu Ieremia: "Te-ai înfăşurat cu un nor, astfel încât nu poate trece prin rugăciune. Tu ne-au făcut spumă şi gunoi printre toate popoarele "(Lam. 3:43-45).
Acest sentiment de cheeriness forţată este văzut în ad-hoc "liturghia" de cele mai multe biserici evanghelice din salut şi concediere. Ca serviciul incepe un pastor rânjind sau chirps lider de inchinare, "E minunat să te văd astăzi!" Sau "Ne bucurăm că eşti aici!" Ca serviciu închide Visage acelaşi Toothy spune, "Ne vedem duminica viitoare! Au o mare săptămâni! "
Desigur facem. Ce altceva am putea face? Suntem bucurie în Domnul, nu-i aşa? Dorim să încurajăm oamenii, nu-i aşa? Şi totuşi, ceea ce incercam sa facem nu este de lucru, chiar şi în condiţii care le-am stabilit pentru noi insine. Banuiesc mulţi oameni în strane noştri să vadă în jurul lor şi cred că alţii au un fel de fericire tinem promiţătoare, şi e de mirare de ce este le-a trecut prin.
De care nu vorbesc, în cazul în care Biblia vorbeşte, pentru întreaga gamă de emoţii umane, inclusiv singurătate, vinovăţie, pustiu, furie, teama, disperare-am lăsa doar oamenii nostri acolo, intreaba de ce ei doar nu pot fi "creştin" suficient pentru a zâmbet prin toate.
Evanghelia vorbeşte un cuvânt diferită, deşi. Isus spune: "Ferice de cei ce plâng, căci ei vor fi mângâiaţi" (Matei 5:4). În regat, primim confort într-un mod foarte diferit decât suntem învăţaţi să în cultura americană. Noi primim de confort, nu, pe de o parte, whining în sensul nostru de dreptul sau, pe de altă parte, pretinzând ca şi cum suntem fericiţi. Suntem mângâiaţi atunci când vedem păcatele noastre, neimplinirile noastre, circumstanţele noastră disperată, şi ne întristăm, ne plangem, noi strigăm pentru eliberare.


Prin prezentarea celor mai plin de duh, versiunile vesel, bullet-a arătat din viaţa oamenilor, şi invitarea comparaţii constantă în care avem tendinţa să ne vedem ca învinşi, Facebook pare a exploata un călcâi al lui Ahile "al naturii umane," Copeland scrie.
 Prin prezentarea celor mai plin de duh, versiunile vesel, bullet-a arătat din viaţa oamenilor, invitându-şi comparaţii constantă în care avem tendinţa să ne vedem ca învinşi, te pare să exploateze un călcâi al lui Ahile "al naturii umane," Copeland scrie.
 Şi femeile-un buchet special nefericit de la sfârşitul lui-poate fi deosebit de vulnerabile la a ţine pasul cu ceea ce ei îşi imaginează este fericirea Joneses."
Cantecele noastre cult sunt de obicei celebrative, atât în conţinut liric şi expresie muzicală. În ultima generaţie, un cântec trist despre răstignire a fost pepped cu un cor jingly-sondare, "A fost acolo prin credinţă am primit vederea mea, şi acum eu sunt fericit toată ziua!"
De aceea Iacov, fratele Domnului nostru, pare atât de în afara pas cu etosul evanghelic contemporan. "Fii mizerabil şi plânge şi plânge", scrie el. "Râsul vostru să se prefacă în tânguire, şi bucuria voastră în întristare" (Iacov 4:9). Ce s-ar întâmpla cu un lider de biserică care au efectuat stagiul spunând poporului său, "O zi nenorocit!" Sau "Sper sa plangi toţi ochii în această săptămână!" S-ar părea o nebunie. Isus întotdeauna se părea o nebunie la noi, la început (Ioan 7:15, 20).Nimeni nu este la fel de fericit ca el pare pe Facebook. Şi nimeni nu este ca "spiritual", cum pare el în ceea ce noi considerăm ca "spiritual" suficient pentru cultul creştin. Poate că ceea ce avem nevoie în bisericile noastre este de lacrimi mai mult, mai multe esecuri, mărturisirea mai mult de păcat, mai multe rugaciuni de disperare care sunt prea adânci pentru cuvinte.

Poate că atunci singuratic şi vinovat şi disperată dintre noi va vedea că Evanghelia nu a venit pentru fericit, dar pentru cei cu inima zdrobită, nu pentru bine, dar pentru cei bolnavi, nu pentru găsit, dar pentru cei pierduţi
Deci, nu vă faceţi griji cu privire la aceste persoane strălucitoare, fericit pe Facebook. Ei au nevoie de confort, şi eliberarea, la fel de mult ca si tine. Şi, mai important, haideţi să nu mai fie acei oameni strălucitor, fericit când ne-am adunat în închinare. Să nu fi rusine sa strige de bucurie, şi să nu fi jenat să plângă în tristeţe. Să nu ne antrenăm pentru controlul spin, ci pentru rugăciune, pentru pocăinţă, de bucurie.
Au o zi mizerabil (şi binecuvântat unul de asemenea).

Neale Donald Walsch - God says yes subtitrare romana

Neale Donald Walsch - Priveste, Zambeste, Atinge

Neale Donald Walsch - Teama, Spaima si Frica

marți, 8 februarie 2011

Cine esti Dragoste?

POZE CU ISUS

Dragoste, Tu esti mireasma crinilor ce-o imprastie prezenta Ta, este urma pasilor Tai prin valea plangerii care ma ghideaza spre viata, este Lumina care imi lumineaza intunericul si care  imi aduce zambetul pe fata intristata. Dragoste esti Puterea ce o am cand  trec prin greutati, esti caldura ce-o simt in  privirea Ta . Dragoste, Tu-mi inseninezi viata in zilele innorate si faci sa rasara soarele printre norii grei. Cine e ca Tine Dragoste?
Eu de asta Te iubesc, Domnul Meu si pentru multe altele!

joi, 3 februarie 2011

Ispita

Lacomia este o bestie mai rea decat bestia


 Toata lumea o condamna pe Eva ca a pacatuit cand s-a lasat ademenita de Diavol, dar ma intreb Adam unde a fost si cand ma uit la acest fruct "marul" ma intreb cum as putea eu rezista ispitei?
Lacomia tuturor este paznicul cel mai vigilent impotriva lacomieii unui singur ins. Honore de Balzac

E buna teologia?


Am citit undeva, ca in vechime preoti nu permiteau clasei inferioare lor, sa citeasca Biblia.  Uni se supuneau ordinului, altii ignorau ordinul si cautau cu tot dinadinsul sa citeasca, dar multora le era indiferent.
Motivul interzicerii de a detine o Biblie era grija eronata a prelatilor, fata de enoriasi, de a nu se rataci, de a nu deveni eretici prin intelegerea gresita datorita lipsei de intelepciune sau de invatatura.
Noi spunem ca nu era corect si ne avantam in polemici lungi pe teme greselilor din trecut, dar ma intreb, oare noi nu facem la fel? In vremurile noastre stiinta a avansat atat de mult iar noi crestini am ramas in urma si de multe ori nu ne putem avanta in discutie cu aproapele nostru din lipsa de cunostinta. Ne credm intelepti, si suntem, dar nimeni nu ne va asculta ce avem de spus despre Dumnezeu daca nu cunoastem sinteza crestinismului, daca nu stim teologie.
Ma intreb daca nu cumva asta este piedica, piatra de poticnire a celor care nu se intorc la Domnul. ..... Dar este posibil si sa gresesc

marți, 1 februarie 2011

Prietenilor mei de pe facebook si nu numai


Ca un lastar frumos si verde intr-un pamant uscat de soare,ca un izvor ce nu se pierde printre nisipuri arzatoare,asa sa fie a ta fiinta in lumea plina de-ntuneric ,sa-mprastii pururi prin credinta:viata,pace si lumina !
El a crescut înaintea Lui ca o odraslă slabă, ca un Lăstar care iese dintr-un pământ uscat. N-avea nici frumuseţe, nici strălucire ca să ne atragă privirile, şi înfăţişarea Lui n-avea nimic care să ne placă.