marți, 30 noiembrie 2010

"Gura celui neprihănit vesteşte înţelepciunea, şi limba lui trâmbiţează dreptate.



Pe drumul care am pornit acum 17 ani am invatat multe.
Povara mea era prea grea, ma apasa cumplit. Am gasit scris sa ne purtam povara uni altora si am hotarat sa mi-o impartasesc cuiva foarte apropiat mie. Dezamajirea a fost cumplita din momentul in care persoana respectiva a inceput sa ma dispretuiasca si sa-mi imprastie "necazul" meu si altor persoane. Am cazut pe genunchi si cu suspine si lacrimi am strigat spre Dumnezeu intrebandu-L mareu: "De ce, Doamne? De ce ?"Dumnezeu mi-a raspuns printr-un susur bland si iubitor: "Povoara a fost prea grea pentru sora ta, ea nu a putut duce ce tu i-ai dat. Am cantarit fiecare povoara si niciodata la nimeni nu o las peste puteri, daca tie ti s-a parut ca-i prea grea, trebuia sa vi la Mine, copilul meu! "
Am simtit acea pace divina si parca povoara mi-a disparut desi inca era acolo. Am invatat ca tot privind la ea va deveni tot mai grea, dar daca voi privi spre cer ea va fi ca un fulg.
Cineva zicea: "David s-a uitat la Goliat si a zis: E atat de mare ca n-am sa-l pot nicidecum rata!  Deci incercarea mea este atat de mare incat Dumnezeu nu o va putea trece nicidecum cu vederea.

Altadata, o sora ma tot necajea cu cuvinte taioase si cu subanteles. (Penina) De cate ori o intalneam, acea zi era distrusa total, nu puteam sa trec peste "loviturile" ei si totul mi se parea coplesitor. Si de data aceasta m-am dus inaintea lui Dumnezeu si l-am rugat sa faca ceva cu sora, sa o umple de dragoste. Acelasi glas bland m-a intrebat: "Tu o iubesti?" "Da Doamne, o iubesc!" i-am raspuns plina de mine. "Daca o iubesti, atunci iarta tot, acopere tot!" Mi-am plecat capul si mi-am cerut iertare pentru ipocrizia mea.
Astazi sora mea ma iubeste si nu ma mai "tachineaza".
L-a un momentdat am inceput sa observ ca unele surori nu prea pastreza calea dreapta si parca le dispretuiam un pic si plina de ravna am incercat sa le mustru. Dar mi-am castigat doar dispret iar surioarele mele ma ocoleau. Ma durea cumplit aceasta stare si nu stiam unde am gresit, atunci m-am plecat in rugaciune  intreband: "De ce surorile mele nu primesc mustrarea?" Domnul nu m-a lasat fara raspuns nici de data aceasta. "Mustra cu dragoste." Dar, Doamne eu le iubesc ca doar de aceea le mustru pentru ca nu vreau sa se piarda!" "Copilul meu, in spatele tuturor relelor sta Satan, el este cel care trebuie sa capete dispretul tau iar sora ta dragostea ta, nu uita asta niciodata; uraste pacatul dar nu pe pacatos, el este creatia mainilor Mele, opera Mea."
Ei, vreau sa stiti ca astazi privesc cu alti ochi pe cei care mai calca sramb si ma gandesc de doua ori inainte de a-i mustra; daca sa o fac sau nu si cum sa o fac.
"Căci cine a cunoscut gândul Domnului, ca să-I poată da învăţătură?" Noi însă avem gândul lui Hristos.1 Corinteni 2:16

Catelusul pacatos

Catelus cu parul cret 
Nu mai fura rata din cotet
O gaseste-n Unicarm
Impachetata-n celofan
Si de la marcket Plus
Oua-n buzunar si-a pus
A venit apoi pe facebook
sa-si arate noul look
Prăjitură cu cocos, cacao şi ciocolată

Frantuzesc deosebit 



Pentru toti cei ce isi serbeaza ziua de nastere, LA MULTI ANI !!!


Abraham Lincoln a spus:  "In cele din urma, nu conteaza cati ani ai adunat in viata , ci cata viata ai acumulat in ani." Eu iti doresc sa ai viata din abundenta si multa fericire in ea, amintindu-ti ca Domnul Isus a spus: "Eu sunt: calea adevarul si viata."


Ziua de nastere este cea dintai zi a unui nou voiaj de 365 de zile in jurul soarelui.Calatorie placuta !
Anonim

"Aniversarile noastre sunt pene din imensa aripa a timpului."
Jean Paul Richter

"Aniversarile sunt foarte bune pentru sanatatea ta. Statisticile arata ca oamenii care au cele mai multe aniversari ale zilei de nastere traiesc cel mai mult."
Larry Lorenzoni

“Cele mai frumoase aniversari ale zilei de nastere sunt cele ce n-au venit inca.”
Robert Orben


"Intrucat timpul este asemeni unei spirale , in fiecare an se intampla ceva special de ziua ta : energia pe care Dumnezeu a investit-o la nasterea ta este prezenta din nou."
Menachem Mendel Schneerson

"Ne dam seama ca inbatranim atunci cand singurul lucru pe care ni-l dorim la aniversarea nasterii noastre este sa nu ni se aduca aminte de ea."
Anonim

"In copilarie , ne dorim sa fim adulti.Cand imbatranim , am vrea sa fim din nou copii.Totul ar fi minunat daca nu ar trebui sa ne sarbatorim ziua de nastere in ordine cronologica."
Robert Brault

"Un diplomat este un om care isi aminteste intotdeuna ziua de nastere a unei femei, dar nu reuseste sa isi aduca aminte cati ani implineste."
Robert Frost

"In cele din urma, nu conteaza cati ani ai adunat in viata , ci cata viata ai acumulat in ani."
Abraham Lincoln

"Dea Domnul sa traiesti 100 de ani, iar cea din urma voce pe care o vei auzi sa fie a mea."
Frank Sinatra

"Cu cat mai batran scripcarul , cu atat mai dulce melodia."
Papa Paul al VI-lea

“Se spune ca varsta isi are salas in mintea noastra .Smecheria ar fi cum sa o impiedici sa ti se strecoare in trup.”
Anonim

“Tineretea este o boala de care ne lecuim pana urma cu totii.”
Dorothy Fulheim

“Inauntrul fiecarei persoane varstnice se afla o alta , tanara , care se intreaba ce dracu s-a intamplat .”
Jennifer Yane

“Barbatii sunt asemeni vinului.Unii se preschimba in otet, dar cei mai multi dintre ei devin mai buni odata cu trecerea vremii.”
Papa Ioan al XXIII-lea

“Varsta este un mare pret ce trebuie platit pentru maturitate.”
Tom Stoppard

“Viata ar fi infinit mai fericita daca ne-am naste la varsta de 80 de ani si ne-am apropia treptat de cea de 18 ani.”
Mark Twain

“Fie sa iti traiesti toate zilele vietii tale.”:
Jonathan Swift

Ce se va intampla in anul 2012 ?





Oamenii de stinta sunt ingrijorati in legatura cu coliziunile mai multor gauri negre in jurul anului 2012.Gaurile negre se formeaza in urma exploziei unei stele, numita supernova, din ea nu poate scapa nimic, nici macar lumina, care este absorbita complet si va ramane acolo la infinit, de aici si numele de “gaura neagra”. Dar este discutabil pentruca nu ne putem apropia de gaurile negre, asa ca ele exista doar in teorie.

Omul de ştiinţă Vladimir Kuzneţov, din Rusia, a afirmat că umanitatea nu are de ce să se teamă, deoarece aşa-zisul sfârşit al lumii nu va veni în următorii trei ani, aşa cum s-a tot anunţat în ultima vreme. El spune ca soarele nu reprezinta un pericol major si ca activitatea soarelui nu va fi practic vizibila in urmatori trei ani, iar după ultimele cercetări a descoperit că în ciclul de 200 de ani activitatea solară a crescut, iar acum se aşteaptă să scadă, “ba chiar se aşteaptă la o răcire a astrului”. Pe cand NASA a anunţat în urmă cu ceva vreme că Soarele se va trezi după o perioadă lungă de hibernare şi va provoca furtuni magnetice foarte puternice, chiar devastatoare, în următorii trei ani.

Sabrina Sforza Galitzia, cercetător în cadrul arhivelor secrete ale Vaticanului a declarat: "Dacă ştii să analizezi semnele astrale, zodiacale, mesajele biblice şi informaţiile oferite de Platon şi Aristotel, poţi prezice cu exactitate Sfârşitul Lumii"


Daca despre sfarsitul lumii am aflat pentru ca scrie in Biblie, logic ar fi sa cautam raspuns tot acolo, nu?
Dar pentru ca oamenilor le este greu sa creada in Dumnezeu, le este mai "usor" sa scormoneasca galaxiile dupa un raspuns, provocand panica si haos in lume. Daca citim Biblia, vedem ca Dumnezeu -Fiul, Domnul Isus, ne previne cu privire la sfarsitul acestei lumi si ne descrie anumite detalii dupa care sa ne ghidam dar nu sa ne panicheze ci sa stim cum sa intampinam acele vremuri ca sa nu suferim. Cateva trimiteri unde putem gasi aceste sfaturi. Matei 24; Marcu 13; Luca 21.
Biblia are foarte multe lucruri de spus în ceea ce priveşte sfârşitul lumii.

Nimeni nu stie exact nici ziua, nici ceasul.
Si spre argumentare iata cativa ani celebri de sfarsit al lumii: 500, 1000, 1900, 2000, 2060…care s-a dovedit a fi falsuri si in care multi si-au dat viata de groaza venirii lor.


Citate de Henry David Thoreau

Citate de Henry David Thoreau

luni, 29 noiembrie 2010

Pentru toti cei ce isi serbeaza ziua de nastere: La multi ani!!!


Fie ca ziua de azi sa fie cea mai frumoasa zi, ziua de maine si mai frumoasa si aceasta urare sa te insoteasca toata viata. LA MULTII ANI!!!!!!

Citatul zilei


Domnul întăreşte paşii omului, când Îi place calea lui; dacă se întâmplă să cadă, nu este doborât de tot, căci Domnul îl apucă de mână. Psalmul 37:23,24


Nu te mânia pe cei răi, şi nu te uita cu jind la cei ce fac răul;
căci sunt cosiţi iute ca iarba, şi se vestejesc ca verdeaţa.
Încrede-te în Domnul, şi fă binele; locuieşte în ţară, şi umblă în credincioşie.
Domnul să-ţi fie desfătarea, şi El îţi va da tot ce-ţi doreşte inima.
Încredinţează-ţi soarta în mâna Domnului, încrede-te în El, şi El va lucra,
El va face să strălucească dreptatea ta ca lumina, şi dreptul tău ca soarele la amiazăTaci înaintea Domnului, şi nădăjduieşte în El. Nu te mânia pe cel ce izbuteşte în umbletele lui, pe omul, care îşi vede împlinirea planurilor lui rele.
asă mânia, părăseşte iuţimea; nu te supăra, căci supărarea duce numai la rău.
Fiindcă cei răi vor fi nimiciţi, iar cei ce nădăjduiesc în Domnul vor stăpâni ţara.
Încă puţină vreme, şi cel rău nu va mai fi; te vei uita la locul unde era, şi nu va mai fi.
Cei blânzi moştenesc ţara, şi au belşug de pace.
Cel rău face la planuri împotriva celui neprihănit, şi scrâşneşte din dinţi împotriva lui.
Domnul râde de cel rău, căci vede că-i vine şi lui ziua.
......................................
Scăparea celor neprihăniţi vine de la Domnul; El este ocrotitorul lor la vremea necazului.
Domnul îi ajută şi-i izbăveşte; îi izbăveşte de cei răi şi-i scapă, pentru că se încred în El.










                                                            

Buunaaa dimineata, a sosit cafeluta.....everyone stand up !!!!l .....

O ceasca de cafea


"Te simti inviorat/a si chiar pus/a pe fapte mari dupa o cafea buna, e lucru bine stiut. Explicatia este foarte simpla, chiar daca un pic "specializata": cofeina blocheaza adenozina, un hormon care in mod normal are efect calmant pentru creier si organism. Scapate de efectul adenozinei, anumite glande incep atunci sa elibereze adrenalina, hormonul care te face sa fii gata de actiune. Ba mai pompeaza si ceva hormoni ai placerii, facandu-te sa te simti chiar minunat." - asa se spune, dar atentie, abuzul poate dauna si mai ales ingrasa. O zi binecuvantata!!!
Ce este Craciunul? Este dragostea pentru trecut, curajul pentru prezent, speranta pentru viitor. Este o dorinta arzatoare ca fiecare cupa sa fie plina de binecuvantari bogate si eterne, si fiecare cale conduce spre pace.

duminică, 28 noiembrie 2010

Rugati-va neincetat ....


Iubeşte-mă Doamne, că inima mea…
Prea tristă şi singură creşte.
Iubeşte în Tine, tot ce aş vrea…
Uraste ca-n mine din tine nu este

Primeşte-mă Doamne, de nu e târziu
Şi porţile milei sunt încă deschise,
Sărută-mă nu ca pe-un fiu…
Ci doar ca argat fără vise.

Renaşte-mă Doamne, din lacrima Ta
Că lacrima mea e secată…
Atinge-mi doar podul palmei cu ea…
Şi n-am să mai mor niciodată.
Şi creşte-mă Doamne, prin Fiul ce-l dai
În fiece zi să-mi fie comoară…
Să pot să mă-nalţ pe-al cerului plai
Cu inima Lui în inima-mi goală.

Iubeşte-mă Doamne, de eu nu iubesc,
Că poate…nu ştiu sau nu şti-voi vreodată…
Fii urma spre pasul pe care-l păşesc…
Şi totul, pe cari l-am dorit viaţa toată!


scrisa de Daniela Bojor

Adevarul n-are nevoie de aparare. Cum n-ai sa invelesti soarele intr-o patura ca sa-l feresti, tot asa si adevarul. Lasa-l sa lumineze.

Adevarul n-are nevoie de aparare. Cum n-ai sa invelesti soarele intr-o patura ca sa-l feresti, tot asa si adevarul. Lasa-l sa lumineze.

Provocare ....



Fiecare zi reprezinta un nou inceput, o noua mica viata. Multi s-au luptat pentru a trai pana in acest moment, pana in aceasta zi. Aceasta zi ne da ocazii pentru a invata ceva nou: exista lucruri care ni se vor intampla doar o data in viata, si depide de noi daca vom profita de acestea sau nu. -Leo Buscaglia

Singurul lucru care ne consoleaza de mizeriile noastre este distractia; si totusi ea este cea mai mare dintre mizeriile noastre. Caci aceasta este ceea ce ne impiedica mai ales sa ne gandim la noi si ne face sa ne pierdem pe nesimtite. Fara ea ne-am afla in plictiseala si aceasta ne-ar impinge sa cautam un mijloc mai solid de a iesi din ea. Dar distractia ne amageste si face ca sa sosim pe nesimtite la moarte.

Singurul lucru care ne consoleaza de mizeriile noastre este distractia; si totusi ea este cea mai mare dintre mizeriile noastre. Caci aceasta este ceea ce ne impiedica mai ales sa ne gandim la noi si ne face sa ne pierdem pe nesimtite. Fara ea ne-am afla in plictiseala si aceasta ne-ar impinge sa cautam un mijloc mai solid de a iesi din ea. Dar distractia ne amageste si face ca sa sosim pe nesimtite la moarte.

sâmbătă, 27 noiembrie 2010

Provocare

PROVOCARE
Sa ne rascolim putin cenusa trecutului, nu mai departe de-o saptamana si sa ne intrebam cat am dat din ceea ce am primit de la Domnul. Aud? Ce va dat Domnul? Pai, tot, nu stiti? Tot, tot! Ei, nu-mi raspundeti mie, gaditi daca este nevoie cu voce tare, numai sa nu va auda nimeni caci vi s-a dus rasplata. Iar acum daca ati enumerat darurile, care stiu ca nu sunt multe, ia sa va aduceti aminte cat ati cerut? Wow va ajunge noaptea asta sa enumerati cate ati cerut, numai astazi? Acum intrebativa cum se cumesc cei care cersesc?! Cersetori, daaaaa, cersetori. Cum ne uitam noi la cei care ne cere un banut? S-a uitat cineva la noi asa astazi? De ce oare? O tema buna de meditatie pana vine mosu pe la gene, nu? Domnul cu voi si acum si-n veci!!!!
Un suflet se poate numi generos atunci cand ii face mai multa placere sa dea decat sa primeasca. Si daca ceea ce primesti poate fi furat, cine are puterea sa-ti fure ceea ce daruiesti.

- De ce bradul tau este cu capul in jos? -M-am gandit ca daca lumeai cu susu-n jos ....





Când arde soarele de mai,
Când vântul iernii geme,
Măreţul brad pe naltul plai
Stă verde-n orice vreme.
O rădăcină de colos
Şi-a sfredelit în stâncă,
Şi de pe stâncă maiestos
Mai sfredeleşte încă!
De mult cu blocul de granit
El s-a făcut totuna,
Şi pe-amândoi necontenit
Îi zguduie furtuna.
Şi lemn, şi piatră la un loc,
Verdeaţa-i ne-ntreruptă,
Aspiră ger, îndură foc,
Cu trăsnetul se luptă!
La piept cu viforul turbat,
La cap cu norul rece,
De-atâţia ani nestrămutat
El tot aşa petrece.
De-ar fi să-i daţi în văi adânci
Odihnă dezmierdată,
Răpindu-i viscole şi stânci,
L-aţi omorî pe dată!
Când arde soarele de mai,
Când vântul iernii geme,
Măreţul brad pe naltul plai
Stă verde-n orice vreme! 
  

Noi putem fi atât de adânciţi în lucrurile Domnului încât să uităm de Domnul lucrurilor!



Problema noastră este că sunteam prea capabili, prea în stare.  Suntem prea talentaţi, prea îndemânatici, prea ştiutori şi prea ocupaţi ca să facem totul.  Nu ne mai rămâne loc pentru Dumnezeu.  Nu avem nevoie de El.
Dumnezeu nu-şi poate turna bogăţiile în mâini ce-s deja pline.  Goleşte-ţi mâinile de clişeele tale,  de ideile tale, de visurile şi filozofiile tale! – Chuck Swindoll
Am alergat o saptamana intreaga pentru trupul acesta, ne-am ostenit sa facem tot ce ne-a stat in puteri sa multumin trupul acesta, acum de sfarsit de saptamana sa ne gandim macar o clipa si la suflet. Si sufletul are nevoie de atentie, de hrana, de ce-l infometam, de ce uitam de le. O zi de sabat, o zi de Duminica sa o dedicam sufletului nosrtu, da, sufletului nostru. 

Suicide attack at Afghan police HQ kills 12



Kabul, Afganistan - Doi atentatori sinucigaşi purtând uniforme de poliţie s-au aruncat in aer la un sediu de poliţie afgane sâmbătă, omorând cel puţin 12 ofiţeri şi rănind 16, au declarat oficialii.Talibanii au revendicat responsabilitatea pentru atacurile, care a avut loc în termen de 20 de minute reciproc, în provincia Paktika de est.

Nawab Waziry, şeful consiliului provincial Paktika, a declarat ca bărbaţii purtau uniforme de poliţie şi au trecut prin trei porţi de securitate înainte de a ajunge în clădirea principală.

"Exista o multime de victime," Waziry a declarat pentru Associated Press. "Site-ul a fost acoperit cu sânge." Gen Daud Andarabi, purtătorul de cuvânt pentru comandantul regional de poliţie din sud-estul Afganistanului, a declarat ca exploziile a ucis cel puţin 12 ofiţeri.

Atacul a avut loc într-una din zonele cele mai violente din Afganistan, unde NATO şi forţele afgane de zi cu zi lupta împotriva Al-Qaida legate de reţea Haqqani. Suprafata este de circa 92 mile (150 kilometri) sud de Kabul şi a frontierelor regiunea pakistaneza Waziristan de Nord. Acesta este controlat în mare măsură de reţeaua Haqqani, un Pakistan pe bază de taliban formatiunii.

Regiunea de frontieră a fost mult timp un refugiu pentru extremiştii islamişti din întreaga lume şi a fost ţinta a numeroase greve teleghidate împotriva talibanilor, Al-Qaida şi forţele Haqqani reţea. Jalaluddin Haqqani şi Sirajuddin, un fost comandant al anti-sovietic şi fiul său, se lupta acum forţele americane în estul Afganistanului.

Talibanii au revendicat responsabilitatea pentru atacul de sâmbătă într-o declaraţie prin e-mail la mass-media. În altă parte, forţele afgane şi de coaliţie a ucis cel puţin 15 insurgenţi în timpul o căutare peste noapte pentru un lider taliban senior la distanţă, în estul Afganistanului, NATO a declarat sâmbătă.

Forţele de securitate au intrat sub atac lângă un compus din districtul Sherzad din provincia Nangarhar în noaptea de vineri, ceea ce a dus o bătălie care la ucis pe insurgenţi. NATO a folosit de asemenea loviturilor aeriene în cadrul operaţiunii. Alianţa a declarat insurgenţi au fost victime numai. Autorităţile au încercat să determine dacă liderul talibanilor, trupele au fost în căutarea a fost printre cei ucisi. Liderul nu a fost identificat, dar a spus că NATO a ajutat luptători străini financiar şi a planificat atacuri împotriva fortelor afgane şi coaliţie.

Mohammad Hassan, un şef de district din zona, a dat o estimare destul de mare de decese, spunând cel puţin 18 talibani au fost ucişi în luptă, inclusiv un comandant local. El a spus loviturilor aeriene lovit în timpul unei întâlniri taliban. Forţele de securitate au distrus armele găsite pe insurgenţi, inclusiv propulsate de rachete lansatoare de grenade şi grenade de mână. De asemenea, sâmbătă, NATO a declarat că forţele afgane şi coaliţie chemat într-un atac aerian pentru a distruge o reţea de tuneluri şi buncăre într-o zonă taliban ocupate de Musa Qala district în provincia Helmand.

Associated Press Writer Elizabeth A. Kennedy a contribuit la acest raport de la Kabul.

sursa:Yahoo! News
http://news.yahoo.com/video/world-15749633/north-korea-peninsula-on-brink-of-war-23209803

vineri, 26 noiembrie 2010

"Bagati de seama sa nu va insele cineva."


 
Caci se vor scula Cristosi mincinosi si proroci mincinosi; vor face semne si minuni, pana acolo incat sa insele, daca este cu putinta chiar si pe cei alesi

joi, 25 noiembrie 2010

Paul Germania 150x150 MARTURII INCREDIBILE! Aflat in coma, a vazut cum arata Raiul!

Viata e o sala de asteptare ..........

Cu aromă de Lumină: Tablou

Cu aromă de Lumină: Tablou
plimbandu-mi pasii in amurg, sa-mi imprastii gandurile care nu sunt despre Tine!
Imi scutur umerii de poverile luate peste zi, imi eliberez sufletul si trupul de bagaje...
Caut un loc unde sa pot sa Te respir!... unde sa pot simti miros de Pace!
Am nevoia unei intalniri cu Tine, ca si Moise pe Horeb! Da-mi cale libera sa-Ti vad Cerul asezat la picioare... sa stau in focul mistuitor al infatisarii slavei Tale! Ascunde-ma sub aripi de nori!
Scrie-mi pe inima Tunim (desavarsire) iar pe frunte Urim (Lumina). Imi voi ridica fruntea si inima imi voi ridica spre Tine.

Scutura-mi toate marile si toate anotimpurile, pana nu va ramane nimic decat seninul din Ochii Tai...
scutura-mi toate mandriile si toate visele... pana nu va mai ramane nimic in mine, decat Chipul Tau...
Atunci, voi invata sa iubesc Toamna cu frunzele ei... toamna cu plecarile si renuntarile ei...
Atunci,voi ramane gol, dar imbracat cu Tine!
de
Ligia Trîncă

Evolutia omului ateu ......

Satana a fost denumit de Martin Luther Maimuta lui Dumnezeu”.
Evolutionistii cred ca maimuta s-a transformat in om. Ei, eu cred ca omul fara Dumnezeu devine .......
Homo Porcus

Buuunaa dinineeataa la toata lumea ....... cafeluta e servita?

Cafea

Oamenii de stiinta britanici au descoperit ca patru cesti de cafea pe zi sunt exact ceea ce ne-ar trebui ca sa evitam dezvoltarea unor boli de inima.

Pentru cei ce isi sarbatoresc ziua de nastere ....

Poza 48 cu flori, poze cu flori, imagini cu floriCe zi minunata, ce zi binecuvantata este ziua acesta care iti aduce aminte ca timpul zboara si totul este efemer. Fie ca  bucuria, fericire si dragostea  sa ramana lipite de tine tot restul vietii. Dumnezeu sa fie calauza ta si bucuria ta, fericirea ta, pentruca Dumnezeu este dragoste. LA MULTII ANI !!!!

miercuri, 24 noiembrie 2010

Sangbong

Pentru uni sunt doar niste zerouri de aur


Verighelele? Sunt cele mai mici catuse. Sau ati vazut mai mici?! .... de furnica ....
Paul Germania 150x150 MARTURII INCREDIBILE! Aflat in coma, a vazut cum arata Raiul!
Sunt ani buni de cand ma macina aceasta nedreptate, oare este posibil ca nimeni sa nu fi sesizat acest lucru sau mie mi-a fost dat sa lupt pentru acesta. Nu stiu, dar ce stiu este ca nu mai pot sa tac.
Am avut ocazia sa vad evolutia cresterii unui copil parasit, pot spune ca cel putin  o generatie am asistat, de la intrarea lui in Centru si pana a parasit Centru. Putini au avut fericirea sa ia viata in piept, ca orice individ normal, fara traume serioase si asta nu datorita sistemului de ingrijire de care au avut parte, nu, ci cauza a fost abandonul, cruzimea respingerii a celor care ar fi trebuit sa le fie aproape la fiecare eveniment al copilariei lor ...  Nu pot uita durerea de pe chipul lor cand se intorceu de la tribunal unde erau respinsi public si definitiv. La multi le-a ramas aceea poza a fetei ca o masca care pe parcurs se insprea si chiar a devenit violenta. Nu pot uita nici chipul lor cand intrau pentru prima data in Centru, numai ca aproape toti depaseau aceasta stare in timp ce le castigam increderea. Nu-i usor sa cresti printre straini, dar toata lumea crede ca daca hrana, un pat cald si conditiile educare nu lipsesc, problema este rezolvata. Dar afectiunea mamei nu o poate da nimeni. Acel sentiment ca n-a fost prea bun pentru parinti lui, nu poate nimic si nimeni sa-l stearga. Si toate astea in timp ce "buna" mamica care s-a ales din toate acestea doar cu placerea. Fiind eliberata de raspundere si obligatiile de parinte, traieste bine mercy pe picior mare in timp ce odrasla ei se perpeleste in greutatile vieti. Este corect ca acestor femei, ca mame nu se pot numi, sa treaca prin viata fara sa dea socotela de "gresala" lor? De ce nu se gandeste nimeni sa faca ceva, sa constranga aceste femei sa-si responsabilitatile, chiar daca statul a intervenit in ajutorul lor? Multe poate nu au discernamantul de a-si asuma reaponsabilitatea, dar pot fi constranse. Cine a gresit, copilul sau mama? Daca gresala este a mamei, atunci de ce sufera numai copilul?
Daca as avea putere sa fac ceva, as obliga mama (si tatal daca exista) sa plateasca o pensi de intretinere pentru copilul minor. De ce un parinte in urma unui divort este obligat sa plateasca pensie alimentara si in cazul de fata nu? Este convenabil sa-l abandonez si gata am scapat de orice povara, pot sa-mi continui viata. Nu-i corect. Sa fie clar, nu am cu nimeni nimic, singura durere a mea este durerea copilului abandonat. Prin mine striga durerea si frustrarea lor ascunsa pe care putini o vad. Sper sa citeasca cine trebuie si sa se ntervina cu intelepciune.

PV

Pentru toti cei ce isi serbeaza ziua de nastere

Buchet De Trandafiri Roz

Minunea acestei zile este ca existi ... iti doresc bucurie pe carare, pace in suflet si multa dragoste in tot ce te inconjoara. Fericire sa fie temelia vietii tale si zambetul sa nu dispara de pe fata ta. Dumnezeu sa te binecuvinteze si sa te pazeasca dandu-ti mantuirea. LA MULTI ANI!!!

Buunaa, buunaa dimineeataa! everyone stand up !!!! :P

Ma numesc Pavel Valeria si imi place mult cum scrieti, sunteti tare. As vrea sa va cer o favoare, sa va dau o idee ... nu stiu cum sa ma exprim ca sa nu fiu inteleasa gresit ... Am sa va spun mai intai de ce am apelat la dv. In primul rand trebuie sa stiti ca eu sunt varza la scris, in al doilea rand vreau sa stiti ca am o dorinta care as vrea sa se auda cat mai sus di nu stiu cum sa procedez -va dati sema pe mine nu m-ar asculta nimeni. Asa. Am lucrat cu copii orfani- daca li se poate spune asa- timp de 20 de ani. In tot acesti ani am sperat ca cineva sa vada ce vad eu, dar ... pauza. Copii sunt luati de la parinti sau lasati chiar de catre acestia in grija statului, bun. Statul ii ingrijeste asa cum ii ingrijeste, nu-i pasa nimanui sau aproape nimanui, singuri care sufera sunt copii si nu putini raman cu traume pe viata. Ce ma mira pe mine este modlitatea usoara a unei mame- daca poate fi numita asa- de a scapa de povora care era copilul. Ei eu m-am gandit ca nu este corect si ca ar trabui ca mama sa fie constransa sa plateasca alocatia copilului timp cat este minor si sa ajute financiar la cresterea acestuia. Acum se pune vechea problema: mama nu lucreaza, nu are venit, nu are unde sa stea, etc ... aceasta s-ar putea rexolva prin scoaterea unor legi care sa o oblige sa-si asume responsabilitatea - aici intra si tatal (daca exista) Ideea mea in mare asta e dar poate dv o puteti dezvolta. Nu o fac din rea vointa dar am suferit atat de mult sa vad cum acei copii se perpeleau de dorul parintilor iar ei se lafaiau in bine. Multumesc ca m-ati .... citit.
buna
merci mult pentru aprecieri
foarte interesant ce spui...
te-as ruga sa scrii un text pe tema asta si sa mi-l trimiti pe cristi.china@gmail.com
il public garantat, pentru ca e foarte interesant subiectul
multumesc

luni, 22 noiembrie 2010

Sunt un ucigas, ucid oameni pentru bani. Dar pentru ca esti prietenul meu, te ucid pe gratis.

glumite

De ce n-au existat femei intelepte?
Pentru ca nu pot avea barba!!!

Pe vremuri se zicea:
"Foaie verde de urzici
Noi avem salarii MARI"
Acum se spune:
"Foaie verde de dudau
O sa fie si mai BINE"

Cum iti asterni, cum vine altul si se culca in locul tau. -SEARA

Este corect cand se spune ca nu tot ce zboara se mananca si dovada ce mai evidenta e avionul....
Este o anomalie sa spui:"cum e turcul si pistolul"... sincer, ati vazut pistol cu fes? GEO

Decat intelectual, mai bine un amarat de miliardar!
Johann Wolfgang von Goethe
Goethe (Stieler 1828).jpg
Johann Wolfgang von Goethe, în anul 1828 desenat de Joseph Karl Stieler
Naştere – 28 august 1749
Frankfurt am Main
Deces – 22 martie 1832
Weimar
Profesiune – poet, ilustru gânditor, om de ştiinţă
Naţionalitate – german
Genuri – poezie, dramă
Operă de debut – „Prometheus (Hymne)”, „Erlkönig (Ballade)”
Influenţe – Gellert, Oeser, Winckelmann, Faust, Kant, Shakespeare, Herder
A influenţat pe – Schiller, Franz Grillparzer, Friedrich Nietzsche, Hugo von Hofmannsthal, Thomas Mann, Rudolf Steiner, Hermann Hesse
Semnătură – Goethe Signature.gif
În anul 1758 tînărul Goethe s-a înbolnăvit de variolă. Din anul 1756 pînă 1758, el vizitase o şcoală publică. Un rol esenţial în educaţie religioasă luterană include lectură în Biblie şi duminică slujbele la Biserică. Primind o educaţie aleasă, studiind desenul, muzica (pian şi violoncel), scrima, călărie, literatura germană şi universală, limbi străine vechi şi moderne (greaca veche, latina, ebraica, italiana, franceza şi engleza).
Prima îndoială în credinţă, Goethe a avut-o în anul 1755 cu ocazia cutremurului din Lisabona [1], unde: Dumnezeu i-a pedepsit la fel pe cei nevinovaţi că şi pe cei vinovaţi şi nu s-a dovedit părinteşte [2].
Educaţia religioasă pe care a primit-o în Frankfurt de la Johann Philipp Fresenius, un prieten al familiei şi mai târziu de la unchiul lui, preotul Ioan Iacob Starck, nu prea i-au plăcut: Protestantismul Bisericii care ne-a fost predat, a fost doar o singură moralitate uscată; la un discurs înţelept nu s-au gîndit, şi doctrina nu era pentru inimă, nici pentru suflet.
Numai ocupaţia cu Vechiul Testament, mai ales de poveştile de Patriarhi Avraam, Isaac şi Iacob i-au sugerat imaginaţiile. Atitudinea sa faţă de Bisericiă şi dogma creştină, a rămas până mai târziu distanţată şi chiar ostilă.
De timpuriu a început Goethe să iubească literatura, pe care o putea găsi în vasta bibliotecă de circa 2000 de volume al tatălui sau. Fascinat era şi de teatru, în casa părintească anual se prezenta un spectacol de teatru de păpuşi.
Din anul 1759 pînă 1761 (în timpul războiului de Şapte Ani), în timp ce Frankfurtul era ocupat de trupele franceze, în casa părintească era găzduit un ofiţer francez. Prin acesta şi trupei de artişti care îl însoţeau, Goethe a avut primul contact cu teatrul franţusesc.
În anul 1763 a asistat la un concert al tânărului Mozart, care atunci avea şapte ani.

"Evlavia nu poate fi prvita ca un scop in sine, ci doar ca mijloc de-a ne ridica la cea mai aleasa cultura, pe calea desavarsirii sufletului. Iata de ce oameni care socotevlavia ca un scop ajung cel mai adesea niste fanatici."

 

Pentru cei ce isi serbeaza azi ziua de nastere

Aceasta zi este aleasa anume pentru tine care iti serbezi ziua de nastere. Bucura-te de ia dar nu uita ca pentru toate ai datoria sa multumesti Celui care ti-a ingaduit sa ajungi la aceasta vrasta frumoasa.
La multi ani!!!

duminică, 21 noiembrie 2010

6 moduri de a reduce 500 de calorii pe zi

6 moduri de a reduce 500 de calorii pe zi

86015698.BMP

Poti scapa de o jumatate de kilogram pe saptamana daca reduci 500 de calorii pe zi. Asa ca incearca aceste 6 trucuri simple si obtine cat ai clipi trupul zvelt pe care ti-l doresti.
Trucuri simple ca sa te simti satula (cu mai putin!). La micul dejun mananca 2 oua romanesti sau fierte. (Fibrele te vor face sa te simti mai plina si in acea zi vei fi consumat cu circa 416 mai putine calorii.) Inainte de masa de pranz si de cina, savureaza 1 cana de supa saraca in calorii. (Vei consuma astfel cu circa 134 de calorii mai putin la fiecare masa.) Si vei reduce in total 684 de calorii in ziua respectiva.

Mai putine toppinguri pentru salate. O salata mare poate parea sanatoasa, dar toate acele bunatati puse deasupra o pot face mai bogata in calorii decat o lasagna sau niste paste fettuccine Alfredo. Cubuletele de branza, nucile caramelizate, baconul, avocado, fructele confiate, crutoanele si vinegreta pot adauga o multime de calorii. Reduci cel putin 500 de calorii daca adaugi la salata un singur topping, legume gustoase dar sarace in calorii (ardei copti, ceapa la gratar sau ciuperci), si asezonezi totul cu numai jumatate din cantitatea obisnuita de sos.

Nu „rade farfuria. Vei reduce 500 de calorii daca, la fiecare masa, lasi in farfurie un sfert din portia de mancare – in cazul in care, in mod obisnuit, consumi in jur de 2.000 de calorii zilnic.

Foloseste farfurii mai mici. Inlocuieste farfuriile mari cu unele medii. Vei manca astfel cu 20 sau 25% mai putin si vei reduce cu pana la 500 de calorii – cercetatorii spun ca te vei simti la fel de satula.

Nu pune totul pe masa. Mesele tipice de familie, cu platouri si boluri pline cu mancare asezate pe masa, ii invita pe oameni sa-si puna si a doua sau a treia portie. Sute de calorii sunt eliminate daca pui mancarea in farfurii inainte sa le aduci la masa; de asemenea, lasa in bucatarie platourile cu mancare.

O inlocuire simpla. Cand faci prajitura preferata, foloseste o ceasca de iaurt dietetic simplu in loc de una cu smantana; astfel vei reduce 684 de calorii.

sâmbătă, 20 noiembrie 2010

Pentru cei ce isi serbeaza azi ziua de nastere


Trandafiri si inimileAsazi este ziua care a fost creeata ca aducere aminte a hotararii dumnezeiesti sa te nasti pe acest pamant. In toiul bucuriei, al fericirii, stai o clipa si-ti aminteste de cate ori ai multumit lui Dumnezeu ca te-a creat atat de minunat?!

vineri, 19 noiembrie 2010

Spirulina, o comoară de proteine


Spirulina, o comoară de proteine
10 grame de spirulină pudră sunt suficiente pentru a acoperi de 5 ori necesarul de B 12, de 4 ori cel de vitamina A, 83% din necesarul de fier, 30% vitamina B 12, potrivit csid.ro. În plus, alga conţine 60% proteine, mai multe decât orice aliment, şi ajută la recuperarea persoanelor malnutrite. Mai conţine şi acid gamma-linoleic (GLA) rar întâlnit. Totodată, are şi cel mai înalt nivel de antioxidanţi: betacaroten, este bogată şi în calciu şi magneziu, necesare sănătăţii oaselor. Studiile au arătat că spirulina luptă şi împotriva virusului HIV.

Pentru toti cei ce-si serbeaza ziua de nastere

Destinat a fi admirat
Destinat a fi iubit  Cand Dumnezeu ti-a iscalit venirea pe acest pamant, ti-a si  dat tot ce este necesar sa traiesti frumos si mai presus de toate libertatea sa le folosesti cum doresti. Astazi cand iti serbezi ziua de nastere ti se aduce din nou aminte cine esti, cum ai venit si mai ales cine ti-a daruit aceasta viata. Ai grija de sufletul tau si ...picteaza-ti viitorul doar in culori trandafirii!!!! Doar asa nu vei fi un..daltonist al inimii...La multi ani!!!

CITATE

 bate la usa cel rau, lasa-l pe Isus sa raspunda.
Nu putem intra in Cer daca mai inainte nu a intrat Cerul in noi.
Cereri mari duc la raspunsuri mari pentru ca rugaciunea misca mainile care misca lumea.
Dumnezeu te are in planurile Lui, Il ai si tu pe El in ale tale?
Nu esti gata sa traiesti pana nu esti gata sa mori.
Noi il privim pe Dumnezeu asa cum aviatorii isi privesc parasuta; ea este acolo pentru urgente dar pilotul
spera sa nu trebuiasca sa o foloseasca niciodata. (C.S. Lewis)
Daca crestinii n-ar fi copii lui Dumnezeu, Satan n-ar incerca sa-i faca sa se indoiasca de faptul ca sunt.
Cred in Dumnezeu asa cum cred in rasaritul soarelui. Nu pentru ca il vad ci pentru ca vad tot ce atinge. (C.S.
Lewis)
Nu exista oameni atat de buni ca sa se mantuiasca singuri - dar nici atat de rai sa nu poata fi mantuiti de
Dumnezeu
Amanarea este actul de deces al unei hotarari bune.
Putem sluji fara iubire dar nu putem iubi fara slujire.
Daca nu gasesti nici o cale de iesire, incearca privind in sus!
Dumnezeu va avea grija de lucrurile prin care treci, tu ai grija cum treci prin ele!

Prieten iti este cel ce stie totul despre tine si totusi te place.
Prietenii sunt ca si curcubeul: iti lumineaza viata cand ai trecut printr-o furtuna.
Prietenia este ca si vinul: se face mai buna cu trecerea timpului.
Orice om vrea sa fie apreciat. Deci daca apreciezi pe cineva, nu pastra secret acest lucru. (Mary K. Ash)
Invata din greselile altora; viata e prea scurta pentru a le face tu insuti pe toate.
Cand nu-ti ramane decat Dumnezeu, vei descoperi ca Dumnezeu iti este suficient.
Daca vezi pe cineva fara zambet, da-i unul de-al tau!
Cei ce umbla cu Dumnezeu nu vor fi in pas cu lumea.
Daca vrei sa faci lucruri mari trebuie sa ramai mic.
Fiecare vrea sa traiasca pe varful muntelui, insa toata fericirea si cresterea vin in timp ce il urci!
Am tinut multe lucrui in mana si le-am pierdut, dar ceea ce am incredintat in mainile lui Dumnezeu este al
meu si astazi.
Nu te teme de moarte; cu cat murim mai repede cu atat avem mai mult timp sa fim nemuritori
Cu Dumnezeu alaturi nu te poti pierde in multime.
Pentru crestin cerul se pronunta: A-C-A-S-A.
Si El a murit pentru toti, pentru ca cei ce traiesc sa nu mai traiasca pentru ei insisi ci pentru Cel ce a murit si a
inviat pentru ei. ( 2 Cor 5:15)
O Biblie uzata de mult citit e semnul unui suflet bine hranit.
Problema pe care o constituie crestinul de rand este ca e numai un crestin de rand.
Unii crestini nu fac nimic; dar nu exista nici un crestin care sa n-aiba nimic de facut
Imnul la viaþã----- m terez

Doamne, auzi-mi glasul, dimineaţa! Dimineaţa eu îmi îndrept rugăciunea spre Tine, şi aştept. Psalmii 5:3

joi, 18 noiembrie 2010

saracia

Mai bine sarac de toate decat sarac in darnicie.

Sarac nu este cel ce se multumeste cu putin ci cel pe care nu il poti multumi

Pentru toti cei ce isi sarbatoresc astazi ziua de nastere sau onomastica

Sa ai o zi plina de soare, lumina sa te inconjoare, cei dragi sa te iubeasca, inima sa-ti infloreasca. Sa-ti dea Dumnezeu sanatate, bucurie,prosperitate,viata lunga , impliniri si de lume sa nu-ti pese. LA MULTI ANI !!!!

Daca barfim este pacat?


"Toţi greşim în multe feluri. Dacă nu greşeşte cineva în vorbire, este un om desăvârşit, şi poate să-şi ţină în frâu tot trupul"  .Iacov 3:2
Barfa este unealta omului cu sufletul incarcat de ura, de lasitate si minciuna. Este lopata care sapa la temelia cetatii unei colectivitati pentru a-i scadea taria. Barfa este in opozitie totala cu compasiunea, iubirea si increderea. Fii si ficele ei sunt neincrederea, agresivitatea, falsitatea, gelozia, frica, mania, ura.
"Daca exista o mizerie care sa coboare cel mai mult o societate in mocirla urateniei atunci aceasta este barfa. Barfa este un microb pe care oamenii fara discernamant il folosesc pentru a capata stima, prestigiu mai mult in ochii celorlalti si pentru a distruge.

miercuri, 17 noiembrie 2010

3 year old Jonathan conducting to Paganini's Violin Concerto



HTML

INTREBARE PENTRU EXPERTIi BANCARIi

Am primit asta:
FROM THE DESK OF MR SAMUEL SMITH.
AUDITING AND ACCOUNTING MANAGER,
OCEANIC BANK( PLC ) OUAGADOUGOU-BURKINA FASO.

CONFIDENTIAL TRUST BUSINESS DEAL
I KNEW THIS MESSAGE WILL COME TO YOU AS A SURPRISE. I AM THE AUDITING MANAGER IN OCEANIC BANK( PLC ), OUAGADOUGOU BURKINA FASO. I HOPED THAT YOU WILL NOT EXPOSE OR BETRAY THIS TRUST AND CONFIDENT THAT I AM ABOUT TO IMPOSE ON YOU FOR THE MUTUAL BENEFIT OF OUR FAMILIES.
I NEED YOUR URGENT ASSISTANCE IN TRANSFERRING THE SUM OF (USD$37.6) MILLION DOLLARS TO YOUR ACCOUNT WITHIN 7 BANKING DAYS. THIS MONEY HAS BEEN DORMANT FOR YEARS IN OUR BANK WITHOUT ANY BODY CLAIMING THE FUND.

I WANT THE BANK TO RELEASE THE MONEY TO YOU AS THE NEAREST PERSON TO OUR DECEASED CUSTOMER (THE OWNER OF THE ACCOUNT) BELONGS TO ONE OF OUR FOREIGN CUSTOMER (MR.HATEM KAMIL ABDUL FATAH WHOM UNFORTUNATELY LOST HIS LIFE BY SHOOTING FROM UNKNOW PEOPLE IN IRAQ, YOU MAY READ MORE ABOUT THE INCIDENT ON VISITING THIS BBC NEWS WEBSITE:http://news.bbc.co.uk/go/pr/fr/-/1/hi/world/middle_east/3970619.stm http://www.uslaboragainstwar.org/article.php?id=6979

I DON'T WANT THE MONEY TO GO INTO OUR BANK TREASURER ACCOUNT AS AN ABANDONED FUND. SO THIS IS THE REASON WHY I CONTACTED YOU SO THAT THE BANK CAN RELEASE THE MONEY TO YOU AS THE NEXT OF KIN TO THE DECEASED CUSTOMER. PLEASE I WOULD LIKE YOU TO KEEP THIS PROPOSAL AS A TOP SECRET AND DELETE IT IF YOU ARE NOT INTERESTED.

UPON RECEIPT OF YOUR REPLY, I WILL GIVE YOU FULL DETAILS ON HOW THE BUSINESS WILL BE EXECUTED AND ALSO NOTE THAT YOU WILL HAVE 30% OFTHE ABOVE MENTIONED SUM IF YOU AGREE TO HANDLE THIS BUSINESS WITH ME.
AND 10% WILL BE SET ASIDE FOR ANY EXPENSES THAT ARISES ON THE PROCESS BEFORE THE FUND GET INTO YOUR BANK ACCOUNT SUCH AS TELEPHONE CALLS BILLS (ETC).
REPLY AND CALL

THANK

SAMUEL SMITH
Ar putea face cineva alceva cu contul meu bancar in afara de depunere?

Pentru toti cei ce isi sarbatoresc astazi ziua de nastere sau onomastica

Guzmania rosie
O zi minunata, o zi fericita pentru tine cel sarbatorit/a. Iti doresc ca si maine si pe viitor sa fi toot fericit/a si plin/a de pace, norul binecuvantarii sa se scuture peste tine si dragostea lui Dumnezeu sa-ti mangaie sufletul. La multi ani !!!